Forever 21 bestelling ♡

Dat moment wanneer je ergens online een bestelling plaatst en je vindt álles leuk… dat gebeurde met mijn Forever21 bestelling! Gelukkig maar, want ik ben echt een ramp met dingen terug sturen. Ik stel het altijd uit 🙂 Ik liep vorige week de winkel in en had niet genoeg tijd om op mijn gemak te shoppen. Ik zag toen wel allemaal SUPER leuke dingen dus ik ging in de avond lekker op de bank de hele site af. Ze hebben in de nieuwe collectie een heleboel items in pasteltinten en allemaal leuke t-shirts met prints.

Hoe leuk is het perzikkleurige spijkerjasje van de mannenafdeling trouwens? Ik draag deze in maat M en de rest allemaal in S. Super blij met mijn nieuwe aankoopjes! Hieronder in de widget vind je adlinkjes naar de items die ik heb geshopt.

35 thoughts on “Forever 21 bestelling ♡”

  1. Ooh, dat jasje is geweldig zeg! Perfect voor het lenteweer dat er hopelijk snel aankomt, hij staat je ook superleuk! Alle dingen die je hebt uitgekozen zijn heel tof!

  2. Superleuke items! Ik ging meteen even op de site kijken en ze hebben inderdaad superleuke dingen. Vind vooral die laatste trui je goed staan, zo met je tattoo die een appearance maakt!

  3. Aah zo superleuk!😍
    Die off-shoulder trui is ook echt prachtig zeg. En je zou niet zeggen dat dat jasje van de mannenafdeling is haha, het lijkt wat vrouwelijk door de kleur.

  4. Hey Jennie,
    De laatste tijd merk ik dat de laattijd van de foto’s op jouw blog erg lang is. Ik moet soms wel 5 tot 10 minuten wachten voordat de hele blogpost inclusief alle foto’s geladen zijn. Bij andere blogs heb ik hier geen last van, dus ik denk niet dat het aan mijn internet verbinding ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.