ABOUT ME

Hi! Ik ben Jennie, 24 jaar oud en woon in Rotterdam. Op mijn zestiende (toen ik nog in Valkenswaard in Noord-Brabant woonde) startte ik mijn blog. Sindsdien houd ik hier een dagboek bij waarin ik schrijf over alles wat ik meemaak en alles wat ik leuk vind. Ik deel onder andere mijn reizen, outfits, longboardtochten, favoriete recepten, persoonlijke gebeurtenissen en mijn ervaringen als zzp’er/ondernemer. Sinds mijn zestiende staat zowat heel mijn leven online 🙂 Mijn blog startte ik op 12 november 2010. Het is heel leuk om te zien dat sommige lezers er al jaren zijn en nog steeds lieve reacties achterlaten. Dat waardeer ik enorm!

Studie 
Op mijn achttiende verhuisde ik naar Rotterdam om te gaan studeren. Ik heb eerst een jaartje Communication & Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool en ben toen doorgestroomd naar Communicatie. Omdat ik toen al zo druk bezig was met mijn blog deed ik school altijd maar een beetje “erbij”. Ik vond het veel leuker om met mijn eigen dingen bezig te zijn. Ik ging naar school om snel te doen wat ik moest doen en zodra dat klaar was, werkte ik weer aan mijn eigen projecten. In september 2016 haalde ik (HEEL blij!!) mijn diploma Bachelor of Communications.

Mijn hond Cody
In maart 2018 heb ik mijn hond Cody geadopteerd, een zwerfhond uit Spanje. Ik ben opgegroeid met honden thuis en miste het ontzettend om een huisdier te hebben toen ik op mezelf ging wonen. Toen ik Cody zag (na vijf jaar op mezelf wonen) wist ik het meteen: dit wordt mijn hondje! En wat een geluk heb ik met hem. We zijn meteen beste maatjes geworden en hij gaat overal mee naartoe. Je zal hem dus veel voorbij zien komen op mijn blog.

Mijn werk
De afgelopen jaren heb ik een aantal eigen ondernemingen gestart: twee webshops en een agency gespecialiseerd in influencer marketing. Dat liep allemaal goed, maar ik werd er helaas niet gelukkig van. Ik heb mijn gevoel gevolgd en alles uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voorlopig heb ik even niet de ambitie om een nieuwe onderneming te starten. Ik werk op dit moment naast mijn blog en Instagram als freelancer voor verschillende merken. Wat ik als freelancer vooral doe is het maken van content voor de social media accounts van bedrijven. Op mijn portfolio website www.jenniegielen.nl kun je mijn lopende en afgeronde projecten zien 🙂

Mocht je het leuk vinden om me ook op andere kanalen te volgen dan kan dat via Twitter (@jfromtheblog) & Instagram (@jenniefromtheblog).

37 thoughts on “ABOUT ME”

 1. hii jennie,
  ik ben net vandaag een blog begonnen, heb jij nog tips over hoe je je blog het aantrekkelijkst kan maken?
  ik vond jou blog er erg aantrekkelijk uitzien en je blogs zijn ook echt leuk geschreven!
  liefs,
  Martine

 2. Hee Jennie,
  Ik heb eventjes een klein vraagje over je opleiding. Ik ben nu al bezig met het kijken naar opleidingen die ik misschien wil doen en communicatie is daar een van. Zou je misschien een keer, als je het leuk vindt natuurlijk, wat over je opleiding willen vertellen?
  Alvast bedankt! 🙂

  1. Hee Janne! Ik denk helaas dat je niet zo veel aan mijn info zal hebben. Ik heb namelijk het oude curriculum gevolgd van Communicatie aan de HRO, ze hebben nu het hele programma omgegooid met nieuwe vakken en lessen. Je kan beter even naar een open dag gaan denk ik!

 3. Heyy, echt een leuke blog! Het lijkt me zelf ook leuk om te bloggen maar ik wist niet waarover. Toen ben ik begonnen op instagram met mijn account waar ik ook over mezelf dingen ging posten. Een blog lijkt me dan toch iets handiger 🙂 Heb je jog wat tips voor me? En waar jij over blogt, zoiets had ik ook in gedachten! Xx me

 4. Wat een super leuke blog heb je! Leuk dat je zelf het concept ‘lifeblog’ gecreërd hebt. Ik gebruik voor mijn blog de term lifestyleblog, maar het past toch wel eerder bij jouw concept! Ik ben al helemaal fan van jou! 😉
  Liefs
  Lynn – Across New Skies

 5. Hi Jennie,
  Ik heb even een vraagje 😉
  Vind je het goed als ik mijn blog (die er nu nog niet is) omschrijf als lifeblog.
  Qua blog stijl ben jij echt een inspiratiebron voor me, omdat je over persoonlijke maar ook over luchtige onderwerpen schrijft en die afwisseling vind ik heel tof.
  Zelf twijfel ik al meer dan een jaar om te gaan bloggen, maar ik heb nu voor mezelf besloten dat ik het gewoon ga doen.
  Lifeblog zou een perfecte omschrijving zijn, alleen heb jij die term bedacht, en ik weet niet of jij het vervelend vindt als anderen die term gebruiken. Ik zal tegen die tijd er bij zetten dat het een door jou bedachte term is, als je het tenminste goed vindt :p
  Liefs
  Nynke

 6. Lieve Jennie, wat een super leuke en inspirerende blog heb je!! Ik lees je post altijd met veel plezier!! Ik hoop dat je nog jaren (het liefste voor altijd, haha) blijft bloggen:) Liefs, Jubi.. Ps; In je eerste alinea staat de ) verkeerd!

 7. Lieve Jennie,
  Wat blijf ik je blog naar al die jaren nog leuk vinden, lekker bezig!

  Het viel me op dat de 2e zin van je eerste alinea niet klopt, waarschijnlijk valt het niet echt mee voor je op, dus ik dacht ik zeg het even 🙂

  Op mijn zestiende (toen ik nog in Brabant woonde, Valkenswaard om precies te zijn) woonde, startte ik mijn blog.

  Liefs Nienke

 8. Wat een mooie blog pagina! Leuk weergegeven. Ik ben net ‘ jaar geleden’ begonnen met bloggen. Heel erg leuk om te doen.
  Heb je nog leuke tips?

  Groetjes,

  miss Bijnini

 9. hey Jennie!
  ik heb je nog maar pas leren kennen, maar ik ben al helemaal fan van jou!
  je bent fotogeniek, kan goed schrijven en je hebt ook nog eens een heel interessant leven!
  ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat met bloggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.