Lunch-spot: Uit Je Eigen Stad

Donderdag ging ik met Romane lunchen bij Uit Je Eigen Stad en ik vond het zo’n leuke plek dat ik meteen even foto’s heb gemaakt zodat ik het met jullie kan delen! De naam van de zaak kon niet duidelijker zijn: er wordt gebruik gemaakt van lokale producten, wat betekent dat alles wat hier geserveerd wordt uit Rotterdam en van de stadsboerderij komt. Ik kwam ermee in aanraking doordat er hier ook sapjes verkocht worden die wij bij Sajoer slowjuicen. Ik moest eerder deze week van mijn baas snel even sapjes wegbrengen naar Uit Je Eigen Stad en toen zag ik wat voor leuke plek het is. Toen Ro en ik nog een plek zochten om te lunchen was de keuze snel gemaakt.

We gingen allebei voor een boerentosti, een sapje en we deelden een stuk carrotcake. Wat er verder op de kaart staat? Verschillende belegde boterhammen, salades, soepjes en nog veel meer. Voor het gemak is hier een linkje naar de menukaart. Er is ook een mini supermarktgedeelte met lokale producten, heel leuk! Wij waren bij de vestiging op Rotterdam Centraal (die vind je meteen bij de Noord-ingang van het station) en er is ook nog een vestiging bij Marconiplein. Ik zag ook een aantal mensen die met hun laptop zaten te werken en dat ga ik zeker ook eens een dagje doen. Echt een fijne plek!

9 thoughts on “Lunch-spot: Uit Je Eigen Stad”

  1. Heb natuurlijk meteen de menulink geopend. Ziet er superlekker uit. Gaan we daar n keer samen lunchen? Prachtige foto’s weer bij je leuke verhaalπŸ˜‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.