Lunchbox #2

Ik deel vandaag weer de inhoud van m’n lunchbox met jullie! Naar aanleiding van de vorige post kreeg ik nogal vaak de vraag of de box niet onhandig is, omdat het eten uit het ene bakje de onderkant van het andere bakje zou raken. Maar dat is niet zo! Allebei de bakjes hebben een apart dekseltje die je op de tweede foto kan zien. Je sluit ze af en stapelt ze vervolgens op elkaar. Geen geknoei dus! Er zit een grijze elastieken band bij om de twee doosjes bij elkaar te houden.

In mijn lunchbox zit dit keer rechts kokosyoghurt van Alpro met vers fruit. Links heb ik een halve banaan, brood met humus + appel en een bakje met kokosrasp die ik over mijn yoghurt heen doe. Zoals altijd had ik weer veel te veel kokosrasp meegenomen. Als tussendoortje voor later heb ik een SUE bite. Ik ben echt verslaafd aan die dingen. SUE’s slogan is “zoet zonder suiker” en is volgens mij vooral hier in Rotterdam bekend. Ze maken daar kleine taartjes zonder toegevoegde suikers en ze zijn verder ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. Ik heb hier de Snickers variant. Deze en de Twix zijn mijn favorieten van SUE. Ik heb de hele ochtend op kantoor gewerkt en ga na mijn lunch naar een afspraak. Daarna lekker naar huis en vanavond met een vriend samen koken en ik denk dat we gaan poolen. Fijne dag nog allemaal!

De vorige inhoud van mijn lunchbox kun je hier zien en de lunchbox heb ik hier gekocht.

13 thoughts on “Lunchbox #2”

  1. Hi Jennie! Ik vroeg me af hoe je het bakje met yoghurt in je tas meeneemt? Want dan lijkt me dat je wel heel voorzichtig moet zijn met lopen? 🙂 groetjes, Janneke

  2. Dat ziet er heerlijk uit! En hoe handig is die lunchbox! Ik ga hem denk ik ook bestellen, sinds 1,5 maand ben ik veganistisch en merk echt dat als ik eten naar mijn werk meeneem met losse zakjes het één grote rommel wordt haha. Dus thanks voor de link naar de lunchbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.