Rozenplaysuit (+ korting in onze shop!)

Wat hebben we een geluk! Heel goed weer de afgelopen dagen én allemaal lange weekenden achter elkaar. Om dat te vieren hebben we tijdens dit lange weekend 15% korting op alles in onze Maylea shop. De korting wordt verrekend als je de code ‘ISHETALZOMER15′ invoert bij het afrekenen. De code is geldig tot maandagavond 23:59! Je vindt de shop van mij en m’n zus via www.maylea.nl.

De playsuit die ik hier op de foto’s aanheb komt ook uit de shop en die droeg ik vrijdagochtend. Gewoon met witte sneakers eronder trouwens 🙂 Als je een eigen shop hebt is het zó moeilijk om niet zelf alles te houden. Alles wat bij ons in de shop komt vind ik leuk en voor deze playsuit moest ik wel een uitzondering maken. Ik moet nu snel de deur uit dus ik ga deze post afsluiten. Een hele fijne en zonnige dag gewenst!

20 thoughts on “Rozenplaysuit (+ korting in onze shop!)”

  1. Wat een leuke playsuit! Hoe valt hij? Ik zit vaak tussen twee maten in, kan ik in dit geval beter een grotere of een kleinere maat bestellen?

    1. Leuk is ‘ie he? Ik draag normaal gesproken maat S/36 en draag van deze playsuit ook gewoon een maat 36. De playsuit heeft een elastische band bij de middel en je kan hem daarna laten aansluiten op je lichaam door de tailleband te strikken. Een 38 past mij ook, omdat ik hem dus dicht kan strikken. Ik ben trouwens 1.73m. Hoop dat je zo genoeg informatie hebt om te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.