☆ Saturday ☆

 

Wat fotootjes van gisteren! Het zonnetje scheen eindelijk weer en het was tijd om Xenia mijn favoriete plek in Rotterdam te laten zien. Dat is een steiger bij de Kralingse Plas waar je een prachtig uitzicht op de stad hebt. Ik kom hier vaak in mijn eentje. Als het onrustig is in mijn hoofd of als ik even geen zin heb in de drukte van de stad. Vooral in de lente is het hier erg mooi, als alles in bloei staat, de dieren vrolijk rondzwemmen (hoe schattig zijn die baby eendjes??) en mensen weer het water op gaan om te zeilen. Af en toe komen er wat mensen voorbij gelopen maar verder zit je hier in volledige rust. Heerlijk vind ik het.

Xenia en ik hadden elkaar al een maand niet meer gezien dus we hadden een hoop bij te kletsen. Bij ons alle twee is er in die maand tijd veel veranderd, vooral qua toekomstplannen ook, en we kwamen tot de conclusie dat we allebei super happy zijn op dit moment. En daar hebben we van genoten met wafels en aardbeien <3 Tot snel Xeen!

Ik ga deze ochtend skaten en vanmiddag m’n weekverslag schrijven en koffer inpakken. Fijne zondag!

17 thoughts on “☆ Saturday ☆”

  1. Wat mooie foto’s! Zo iets mis ik hier in München (terwijl ik eigenlijk zeker weet dat hier ergens ook wel meertjes zijn…maar het is toch gewoon anders!)

    1. Op Google Maps heet dit stukje met de steiger “Heemtuin Kralingse Bos”. Dus op die manier zou je het makkelijk moeten kunnen vinden! Ik kom altijd bij de Kralingse Plas via Langepad en volg dan zo de weg langs de Kinderboerderij en Fun Forest naar de steigers. Je kunt er gewoon met de fiets naartoe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.