☆ 3… 2… 1… MTV Music week! ☆

jennie-from-the-blog-mtv-ema-nhow-1

jennie-from-the-blog-mtv-ema-nhow-3

jennie-from-the-blog-mtv-ema-nhow-4

jennie-from-the-blog-mtv-ema-nhow-2

jennie-from-the-blog-mtv-ema-nhow-5

Vandaag gaat het dan gebeuren… de MTV madness gaat van start! Esmee en ik zijn vanmiddag aangekomen in het Nhow hotel in Rotterdam. We hebben in sneltreinvaart ons omgekleed en onze haren en make-up gedaan. Ik moest snel tussendoor nog werken maar heb gelukkig alles afgekregen zodat ik nu volop van de opening van de MTV Music Week kan genieten. Het is de kick-off van een week met allemaal leuke activiteiten in de stad. Ik kijk er heel erg naar uit en ben zo benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren. Zondag, de EMA show, wordt in ieder geval echt onvergetelijk als ik zie welke artiesten daar allemaal naartoe komen. Ik hoop stiekem nog wat celebs tegen te komen in de stad. Én mijn goal is om Kenza Zouiten te ontmoeten. Ik zag op haar blog dat ze ook naar Rotterdam komt deze week voor de show. Aaaah!

Ik heb helaas geen tijd meer gehad om een foto van mijn outfit te maken, maar zal dat morgen nog even doen! Je kan mijn avonturen vanavond op Snapchat / Insta story (wat vinden jullie fijner?) volgen. 

12 thoughts on “☆ 3… 2… 1… MTV Music week! ☆”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.