5 jaar Jennie from the Blog!

Jennie from the Blog 5 jaar b

Vijf jaar geleden is het alweer dat ik mijn eerste blogje typte. Vandaag precies. Als ik terug denk aan wat ik allemaal heb meegemaakt doordat ik die ene dag besloot te gaan bloggen krijg ik meteen een lach op mijn gezicht. Alle avonturen, leuke reacties (45.000 maar liefst, en nog een groot deel is niet meegegaan door de verhuizing naar WordPress), evenementen, samenwerkingen, reizen (Los Angeles blijft toch wel het toppunt!) en niet te vergeten: alle leermomenten en mooie kansen.

De kansen die ik krijg door het bloggen zijn soms echt onwerkelijk. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld druk bezig met een samenwerking met O’Neill. Heel gaaf om door zo’n groot merk benaderd te worden en samen aan de slag te gaan met een project. Ik ben zo benieuwd naar wat dit jaar me allemaal gaat brengen. Ik heb er in ieder geval nog steeds super veel zin in, zeker nu ik mijn nieuwe layout heb. Waar ik vooral benieuwd naar ben is wat er na mijn studie gaat gebeuren. Zoals ik eerder al schreef (hier) ga ik niet fulltime bloggen na mijn afstuderen. Wat er wel gaat gebeuren? Daar heb ik nog geen idee van, maar dat lezen jullie vanzelf hier terug in mijn online dagboek want ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!

Jennie from the Blog 5 jaar

Traditiegetrouw dus vijf donuts dit keer. Ik kan nu al niet wachten tot mijn 20-jarige jubileum πŸ™‚ Al die gave dingen waren natuurlijk niet mogelijk geweest zonder jullie en omdat ik jullie wil bedanken ben ik alweer druk bezig met de jaarlijkse kerstpakketten winactie. Dit jaar weer drie boxen vol super mooie producten van merken waar ik zelf fan van ben zodat jullie ze ook kunnen ervaren. Thanks allemaal!!

85 thoughts on “5 jaar Jennie from the Blog!”

 1. Poeh, 5 jaar alweer. Dat is lang! Ik volg je al jaren met veel plezier en hoop je dan ook nog jaren te kunnen volgen. Op naar de volgende 5 jaar! Gefeliciteerd en geniet van je donuts haha!

 2. Ik lees je blog vaak, en vind dat je erg leuk schrijft. Ik reageer eigenlijk nooit, maar nu moet ik je toch echt feliciteren! Gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele blogjaren zullen komen voor je!

 3. Gefeliciteerd Jennie! Ik reageer eigenlijk bijna nooit meer maar lees het wel altijd πŸ™‚ Je blog is nog steeds echt super leuk en ik ben een trouwe volger. Op naar de komende jaren.

 4. Wauw, alweer 5 jaar! Ik vind jouw blog echt een van de leukste om te lezen, vooral je outfits, je kamer en het longboarden inspireren mij heel erg. Ik vond het ook heel tof dat ik je ontmoet heb dit jaar tijdens het BFF Event! Je bent echt super lief en precies zoals je op je blog ook bent. ❀️ Ik ben nogal een lurker, maar ik kijk elke dag met plezier op je blog en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar de winactie. Oh ja, ik heb ook nog eens de toffe Unicorn hoelahoep van jou die ik er snel weer bij ga pakken in de sportschool. πŸ™‚ Door jou ben ik overigens ook gaan sporten en gezonder gaan eten en ben ik 15 kilo afgevallen, dank je wel hiervoor om je tips, tricks en inspiratie te delen ❀️
  liefs

  1. Ik zit hier met een dikke glimlach op mijn gezicht. Super bedankt voor je lieve reactie! Ik vond het ook erg leuk om jou te ontmoeten en heb je updates sinds toen gevolgd. Wat een verschillen iedere keer weer! Je ziet er echt top uit, ga zo door!

   1. Aah, wat lief dat je mijn berichtje beantwoord zeg! Dat vind ik nou zo leuk ook aan jou, dat je je lezers ook beantwoord ❀️ Lief dat je mijn updates ook volgt! πŸ™‚ Liefs!

 5. Poef alweer 5 jaar! Goed bezig meid! Nog heel veel succes en plezier toegewenst met he bloggen! En van die donuts te zien begon men maagje spontaan te knorren van de zin hierin hihi. πŸ˜‰

 6. Wauw, vijf jaar! Dat is echt een hele lange tijd! Geniet van deze mooie mijlpaal, en natuurlijk van de donuts! Ze zien er zo lekker en perfect uit haha! πŸ™‚ Ik ben razend benieuwd naar de kerstpakketten die je samen hebt gesteld!

 7. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog πŸ˜€ Ik wil even zeggen dat ik respect heb voor je doorzettingsvermogen, 5 jaar lang aan een blog werken is echt lang. En dan ook nog met originele posts en interessante content, waar haal je de inspiratie toch vandaan. Fijne dag en geniet van de donuts! Liefs

 8. GEFELICITEEEERD!! Echt heel leuk dat je al ver bent gekomen! Je lijkt me echt een aardig iemand en ik hoop echt dat ik je een keer tegen kom in Rotterdam (woon er zelf ook). Veel succes verder met je blog!

 9. Gefeliciteerd! Ik vind jouw blog echt heel leuk, omdat je prachtige foto’s maakt, er heel leuk uitziet, maar ook gewoon student bent πŸ™‚ Fijne blogverjaardag Jennie β™₯

 10. Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum! Ik kan mij nog goed de beginjaren herinneren, aangezien ik toen ook net begon met bloggen en we met een aantal continu op elkaar reageerden haha. Heel gaaf dat jij bent doorgegaan met dit blog en nu zo’n mijlpaal hebt weten te bereiken, mag je trots op zijn!

 11. Gefeliciteerd meis! Jeetje 5 jaar alweer gaat snel! Voordat je het weet passen de donuts nie meer op de foto haha :p hoop dat je nog vele jaren doorgaat want je doet t fantastisch! Liefs xx

 12. Gefeliciteerd! Ik volg je nog niet eens zo heel lang, maar je bent momenteel wel mijn favoriete blogger en ik vind het superleuk voor je dat je zoveel leuke dingen meemaakt πŸ™‚ hoop dat er nog vele mooie samenwerkingen, projecten, cadeau’s en reizen zullen plaatsvinden!

 13. Hi Jennie,
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog πŸ™‚
  jij bent echt een van m’n favoriete bloggers! Ik hou van je stijl, je prachtige foto’s, je unieke artikelen en je inspirerende levenstijl.
  Ik kan alleen maar zeggen: keep going !β™‘
  Je bent cool πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.