7x gezond eten bestellen in Rotterdam

Ik mocht de taak op me nemen om een week lang gezonde Deliveroo maaltijden bij mij thuis te laten bezorgen, om jullie zo te laten zien dat eten bestellen helemaal niet ongezond hoeft te zijn. Een zeer belangrijke taak die ik heel serieus heb genomen ­čÖé Ik heb Deliveroo zorgvuldig afgespeurd, op zoek naar de lekkerste, voedzame gerechten. Kijk gauw mee naar welke gerechten er allemaal bij mij bezorgd zijn!

De tijd dat je alleen maar pizza, friet en kapsalons van onbekende eettentjes thuis kon laten bezorgen is (gelukkig) al een tijdje voorbij. Tegenwoordig kun je vers bereide gerechten van je favoriete restaurants thuis laten bezorgen door een bezorger van Deliveroo. Er zijn verschillende restaurants bij de app aangesloten: van lunchtentjes met a├žaibowls tot restaurants met curry’s en pok├ębowls. Via de app doe je een bestelling en een van de Deliveroo bezorgers haalt het dan op bij het restaurant en brengt het op de fiets naar je toe.

Hieronder zie je de gezonde gerechten die ik deze week heb laten bezorgen. Alle gerechten die ik heb uitgekozen zijn vegan, maar uiteraard is er voor mensen met andere wensen ook een breed aanbod. Je kunt de Deliveroo hier app downloaden.

Mijn bestelling bij The Harvest: bulgursalade met geroosterde prei, geroosterde kastanjechampignons en seitan-sat├ę met huisgemaakte sat├ęsaus. Daarbij een doperwtensoepje en een snee brood met vegan aioli. De combinatie van de bulgur, champignons en sat├ę kon ik zelf samenstellen.
Mijn bestelling bij The Pok├ę Box: een zelf samengestelde pok├ębowl met rijst, sla, mango, wortel, avocado, courgette, mais, edamame, gebakken uitjes, zeewier en sesamdressing. The Pok├ę Box is de winnaar van de Deliveroo awards 2019.
Mijn bestelling bij Sappi: twee slowjuices, een a├žaibowl en de tonijnsalade voor een vriendin. Deze bestelling heb ik trouwens in het Museumpark laten bezorgen terwijl ik daar aan het skaten was. Dat kan dus ook gewoon!
Mijn bestelling bij Plantastic Health Hub: Creamy Japanse Noodle Bowl. Heel lekker met onder andere gemarineerde tempeh, edamame, wortel en paprika.
Mijn bestelling bij Jack Bean: een aspergesoepje en een kleurrijke curry met vegan cr├Ęme fra├«che.
Mijn bestelling bij Bertmans: Thaise Curry met jasmijnrijst, paksoi, oesterzwammen, wortel, boontjes en tomaat. Met nog een klein bakje komkommer met pindadressing. Dit gerecht bestel ik altijd als ik bij Bertmans ga eten. Hoe fijn dat het dus ook thuis bezorgd kan worden!
Mijn bestelling bij Backyard: soep gemaakt van tomaat en geroosterde paprika. Met daarbij een ciabatta broodje met vegan eiersalade (gemaakt van tofu). Een fijne optie voor wanneer je niet heel veel trek hebt! Net als ik, op deze warme dag.

Alle bestellingen werden binnen een half uur bezorgd, zelfs op drukke momenten in het weekend. Dat was heel fijn. Bij ├ę├ęn van de zeven bestellingen was er wat misgegaan. De bezorger was in zijn haast denk ik wat te hard door de bocht gevlogen ( ­čśÇ ) waardoor een verpakking was omgevallen en was gaan lekken. Gelukkig kon ik dit gemakkelijk via de app doorgeven en kreeg ik meteen tegoed op mijn account zodat ik de bestelling opnieuw kon plaatsen. Mijn favoriet? Toch wel de pok├ębowl van The Pok├ę Box. Ik snap helemaal waarom dit restaurant de Deliveroo Awards heeft gewonnen.

Dit artikel is onderdeel van een commerci├źle samenwerking met Deliveroo

4 thoughts on “7x gezond eten bestellen in Rotterdam”

  1. Ik krijg hier zoveel honger van! Alles ziet er fantastisch uit. Zelf woon ik in Tilburg en hoewel het aanbod niet zo is als in Rotterdam merk ik dat ook hier steeds meer gezonde opties zijn. Heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.