Action & Xenos home shoplog

jenniefromtheblog-home-shoplog-1

Mijn missie deze herfst: de inrichting van mijn woonkamer eindelijk eens afronden. Ik ging de stad in om wat gezellige spullen te halen voor in mijn nog wat lege woonkamer. Eerst vond ik deze mooie roségouden windlichten bij Action voor €5,99 per stuk. Eentje staat in mijn vensterbank en eentje in een hoekje, heel mooi in de avond! Het plantenkrukje vond ik ook bij Action (voor €2,49). Op kantoor heeft Emilie er heel leuk een grote plant op gezet. Dat ga ik bij mij thuis ook doen, maar voor nu even de mini cactussen van IKEA er op.

jenniefromtheblog-home-shoplog-2

Ik vind het Kasitoo servies van Xenos erg leuk! Eerder kocht ik er al schaaltjes van en ik zag dat het assortiment nu uitgebreid is met grote borden (€4,99 per stuk) en een set theezakjesschoteltjes (€5,99). Dan kunnen mijn saaie oude borden eindelijk eens de deur uit.

jenniefromtheblog-home-shoplog-3

Bij Action vond ik deze mooie roze vaas voor €5,49. Die heb ik nu in de vensterbank staan met een schattig bloemetje er in. Bij Xenos zag ik een collectie gouden cactussen en daarvan heb ik deze meegenomen voor €5,99. Staat leuk in de kast tussen allerlei andere kleine spulletjes!

Als mijn woonkamer klaar is zal ik een nieuwe roomtour doen! Er gaat behoorlijk wat veranderen want het behang moest er af van de eigenaar (rotwerk) en ik ben rond aan het kijken voor een nieuwe bank. Ik laat het weten als het allemaal klaar is!

27 thoughts on “Action & Xenos home shoplog”

 1. Oooooh dat servies is zo leuk! Veel toffer dan de standaard borden.
  Zag je verhaal op snapchat, wat jammer dat je behang er af moet, heb je daar voor niets al je tijd in gestoken.
  Ik ben benieuwd naar je volgende roomtour!

 2. Ik ben benieuwd hoe je kamer eruit gaat zien! Ik vind eigenlijk alle spulletjes leuk, maar ik denk dat het servies mijn favoriet is 🙂
  Helaas heb ik al prachtig servies… Haha!

  Wat vervelend dat je behang eraf moest 🙁 En ik snap het ook niet zo goed. Als je geen (bepaalde) huisdieren mag, oké, maar behang…?

 3. Ja waarom moest je behang eraf? Kan de huisbaas toch ook meteen zeggen of zoiets mag ja of nee?
  Wat raar en zonde van het geld! 🙁 Maar je hebt nog steeds een top huis!

 4. Aaah die windlichten zijn gaaf! Het servies heb ik ook, ben er helemaal happy mee. Is trouwens ook ideaal te combineren met ander servies ;). Waarom moest je behang eraf? Echt een rotwerk inderdaad en zo zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.