All about that (Chuck) Bass!

Vanmorgen postte ik al op Instagram en Facebook dat deze All About That Chuck Bass trui bovenaan mijn kerstwishlist staat en nu weet ik dankzij oplettende lezeres Monica waar hij verkrijgbaar is! Je kunt deze trui (ook in t-shirt en longsleeve shirt verkrijgbaar) op deze websiteย bestellen. Een perfect kerstcadeau voor iedere Chuck Bass fan. Of gewoon voor jezelf natuurlijk ๐Ÿ˜€ Let op: je hebt nog maar twee dagen de tijd om te bestellen. En een leuk weetje: een deel van de opbrengst gaat naar hetย St Jude Children’s Research Hospital.

Laat je me weten welke je besteld hebt? Zelf ga ik denk ik voor de witte trui maar ik twijfel nog!

Een dikke dankjewel aan Monica voor het delen van de webshoplink!
allaboutthatbass

37 thoughts on “All about that (Chuck) Bass!”

  1. Super gaaf!

    Alleen zie ik dat het via pay pal of credit kan beide heb ik niet hoe hebben jullie hem besteld ?? Ideal ? ?

    Of is er iemand die hem voor mij kan bestellen ?

    xoxo ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.