AMSTERDAM -> LONDEN -> LOS ANGELES

Schermafbeelding 2016-01-22 om 06.59.13

Jennie from the Blog los angeles 3

Jennie from the Blog los angeles 5

Jennie from the Blog los angeles 2

Jennie from the Blog los angeles 4

Ik zit op dit moment op Schiphol om te vertrekken naar Los Angeles! Vandaag is het precies een maand geleden dat May en ik onze tickets boekten. Ik was onverwachts eerder klaar met mijn minor en we willen er allebei heel graag even tussen uit. De timing kon niet beter met die kou in Nederland en we hebben er super veel zin in! Onze koffers zijn ingecheckt en nu is het wachten tot we kunnen vertrekken.

We gaan nu naar Londen voor onze overstap en dan verder met een lange vlucht richting LAX. We verblijven in Los Angeles eerst in Hollywood, gaan dan door naar Las Vegas en de Grand Canyon en eindigen met een paar dagen aan Venice Beach. Ik kan niet wachten tot ik er ben!

Tags

57 thoughts on “AMSTERDAM -> LONDEN -> LOS ANGELES”

  1. Woehoeeee, zo tof! Jaloers, ha :). Zo fijn dat je minor eerder klaar was, heerlijk lijkt dat me. Geniet! Ik ben heel benieuwd naar alle foto’s die hopelijk zullen volgen!

  2. Oh wauw, wat gaaf! Ik had helemaal niet meegekregen dat je tickets had gekocht naar LA. In ieder geval onwijs veel plezier daar en ik ben benieuwd naar alle updates! 🙂

  3. Wow wat leuk! Ik lees al lang je blog maar ik had helemaal niet meegekregen dat je naar LA zou gaan! En ok.. ik geef toe… ik ben echt zo JALOERS hahaha! Heel veel plezier daar!

  4. Wauw, wat gaaf! Los Angeles is een plek die ik enorm mooi vind en waar ik graag nog een keer heen zou willen! Héél veel plezier daar! En hey, je gaat toch wel veel foto’s delen hè? 😉 Liefs!

  5. Omg ik ben zoooo excited super tof en vooral heel leuk voor jou kan niet wachten om foto’s te zien? Ik heb toevallig al je posts over la terug gelezen? Heel erg veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.