Aruba Renaissance Island

Als je op Aruba een dag wil genieten van luxe en lekker in het zonnetje wil liggen met een mooi uitzicht, dan moet je zeker naar Renaissance Private Island. Het is de plek waar de flamingo’s zijn die je altijd op de foto’s van Aruba ziet. Op andere plekken op Aruba zijn voor zover ik weet geen flamingo’s te vinden. Het is een klein eiland met twee stranden en ieder kwartier gaat er een bootje naartoe. Zodra je aankomt krijg je een handdoek en dan kan het relaxen beginnen. Er zijn ligbedden, hangmatten, houten privéhutjes (tegen betaling) en er is een restaurant met onder andere lekkere broodjes en smoothies. Ook kun je er de flamingo’s voeren en er zijn heel veel grote leguanen op het eiland. Mensen die in het Renaissance hotel verblijven kunnen onbeperkt naar dit eiland en als je er niet verblijft dan kun je een dagpas kopen. Wij hadden super veel geluk: de familie waar ik verbleef heeft connecties met het hotel dus wij konden er gratis naartoe. Wat een luxe ♡ We hebben er echt een heerlijke dag gehad.

Wel één sidenote: je ziet het niet op mijn foto’s maar het is er best wel druk. Er zijn ligbedjes voor iedereen beschikbaar (ze laten maar een bepaald aantal mensen toe op het eiland) maar je ligt wel erg op elkaar gepropt. Dat vond ik het enige nadeel aan het eiland. Verder was het echt een paradijs.

12 thoughts on “Aruba Renaissance Island”

  1. Mooie foto’s zeg. Ik ben net als Esmeralda benieuwd naar je fotocamera en of ze bewerkt zijn. Wil beginnen met fotografie en ben op zoek naar een goede camera. Als je nog tips hebt zijn ze welkom. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.