back to school + winner giveaway!!


time to get back to school again! above you see my books (yes, i only got three books this year, senior year ๐Ÿ˜€ ) and my agenda for this year. as i am perfectionistic i always want to keep my agenda neat.ย  i print my friends and family’s birthdays on a paper and paste it into my agenda so it won’t look messy. just like the label on my book. can’t imagine a book with a handwritten label on it! i’m starting to think i’ve got some sort of OCD problems haha ๐Ÿ™‚

furthermore i’m going to announce the winner of the giveaway…. i can feel your nerves…

it’s infinite dreams! random.org picked her as the winner(click here), congratulations!! an email will be sent to you ๐Ÿ™‚

for those of you who’ve asked: the font is called English

40 thoughts on “back to school + winner giveaway!!”

  1. Ziet er mooi geordend uit! Ik heb altijd als ik de naam en klas en alles op de voorste pagina van mijn agenda zet, ik een nieuwe wil. Omdat ik het zo lelijk schrijf haha.
    Alvast heel veel plezier in London. Maar dat zag ik tegen die tijd ook wel weer zeggen haha.

  2. Weet jij hoe het zit met lettertype’s downloaden? Ik heb nu al op 8955 verschillende site’s English proberen te downloaden maar steeds kost het geld, รณf ik download het maar vervolgens staat het niet in Word ofzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.