Behind the scenes

Hoepelshop 2

Wat behind the scenes foto’s van afgelopen vrijdag

Na een mega drukke zomer hebben we het even twee maandjes rustig aan gedaan met de hoepelshop. De verkopen liepen nog wel gewoon door gelukkig, maar we hadden even een stop op promotie via social media gezet zodat we konden bijkomen van de drukte en aandacht konden besteden aan wat verbeteringen. Nu zijn we weer terug! We hebben vrijdag de hele dag leuke foto’s gemaakt voor onze Instagrampagina zodat we weer even een flinke stash hebben.

Hoepelupdate 3

De feestdagen komen er aan en dat leek ons een mooi moment om weer volop te gaan knallen. We hebben dit weekend gratis verzenden in de shop voor degenen die nog een leuk Sinterklaas cadeautje zoeken. Verder komen er heel wat leuke acties aan en ik zal alvast verklappen dat wij zelf ook voor Santa gaan spelen op ons Instagram account 🙂 Volg ons dus zeker daar (@hoopityourself) als je daarvan op de hoogte wil blijven!

Hoepelupdate 1

Nieuw in onze shop is de cadeauverpakking. Het is een mega grote doos waar de hoepel opgevouwen in past, met daaromheen een mooie turquoise strik. Dat is nog een hele zoektocht geweest, want waar vind je een mooie doos in zo’n afwijkend formaat? Nu hebben we ze en we zijn er erg blij mee. Echt zo’n mega groot cadeau voor onder de kerstboom wordt het in deze verpakking. Daarnaast hebben we sinds een tijdje cadeaubonnen in de shop.

Het is zo gaaf om je eigen ding te hebben en daar mee druk in de weer te zijn. Echt leuk om over dingen als de invulling van de Instagram pagina gewoon zelf te kunnen beslissen. Geen baas die ons vertelt wat we moeten doen, want dat zijn we zelf! We zijn sinds de laatste hoepelupdate weer een hele hoop hoepels verder en hopen dat we de komende weken ook weer lekker veel nieuwe mensen blij kunnen maken met een hoelahoep!

Je vindt onze shop op www.hoopityourself.nl

15 thoughts on “Behind the scenes”

  1. Leuk om de foto’s ook een keer behind the scenes te zien!
    Zou je ook een keer een foto willen posten van een opgevouwen hoepel? Ik kan me niet echt voorstellen hoe je een hoepel opvouwt 🙂

  2. Wat leuk dat het nog steeds zo goed gaat! En ik moest zo hard lachen toen ik de foto met dat “gratis verzending” lichtbordding(?) op instagram zag, want ik vroeg me echt vijf minuten lang af wat een verzen ding was… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.