BIO OIL REVIEW: MIJN WONDERMIDDEL!

Veel mensen kennen Bio-Oil als een middel wat helpt tegen littekentjes, maar de meerderheid weet niet dat het voor veel meer gebruikt kan worden. Ik heb het gebruikt in plaats van mijn bodylotion, handgel en ik heb het zelfs in mijn haren gedaan! Normaal gesproken smeer ik me na een dagje zonnen in met bodylotion maar daar heb ik dus de afgelopen keren de Bio-Oil voor gebruikt en daar werd mijn huid ontzettend zacht van. Verder gebruik ik het af en toe tussendoor in plaats van mijn handgel. Resultaat: super zachte handen en hele sterke nagels. Daarnaast verdeel ik na het douchen een beetje Bio-Oil over mijn handdoekdroge haren. Op de foto hieronder zie je hoeveel ik gebruik voor mijn haren. Als je kortere haren hebt zou ik ongeveer de helft gebruiken want anders heb je de kans dat je haren vet worden. Ik wrijf de Bio-Oil tussen mijn handen en daarna kneed ik het eerst in mijn haarpunten terwijl ik voorover hang. Daarna ga ik met mijn handen door de rest van mijn haren en ik eindig op mijn hoofdhuid. Dan nog eventjes je haren droogföhnen en dan heb je lekker zachte en mooi verzorgde haren! Ik heb de Bio-Oil niet getest op littekens want ik kwam erachter dat ik die eigenlijk helemaal niet heb 🙂
Ben je nog op zoek naar een wondermiddeltje? Dan raad ik je aan om deze eens te proberen. Mocht je het product niet fijn vinden als vervanger voor je handgel, bodylotion of haarproducten dan kun je het altijd nog als badolie gebruiken 🙂 Ik heb gelezen dat dat kan maar ik heb het zelf nog niet getest! Je kunt Bio-Oil bij de drogist of apotheek halen en je kunt kiezen uit 60ml (€12,15) en 125ml (€20,29). Ik gebruik de olie erg vaak en doe ongeveer drie maanden met mijn flesje van 60ml. Je hebt iedere keer namelijk maar een paar druppeltjes nodig!Gebruik jij de Bio-Oil wel eens? En wist je al dat je er meer mee kan dan alleen littekens bestrijden?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “BIO OIL REVIEW: MIJN WONDERMIDDEL!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.