Birthday girl, 21!

Ik ben vandaag 21 geworden! En eerlijk? Het lijkt net of ik het stukje tekst op mijn 20e verjaardag drie weken terug geschreven heb. Ik weet nog precies wat ik daarin geschreven heb en hoe er op gereageerd werd. Time flies when you’re having fun zullen we maar zeggen! Al mag het van mij wel wat langzamer gaan vanaf nu. Tien jaar terug kon ik niet wachten om ouder te worden en nu gaat het ineens allemaal veel te snel. Gelukkig geniet ik er iedere minuut van. Wat er op mijn 21 allemaal gaat gebeuren? Dat zie ik allemaal wel, ik heb voor nu nog geen grote plannen staan in ieder geval! Nou ja, een dingetje dan… als het goed is maak ik over een jaar een begin aan het afstuderen. Wat een gek idee.

Vandaag ga ik eerst genieten van de lekkere cupcakes die ik heb gekocht. Vanmiddag komt mama naar Rotterdam en dan gaan we samen even de stad in en naar de film. Ik heb geen idee van wat er allemaal draait dus ik moet nog een film gaan uitzoeken. Dumb and dumber 2 lijkt me wel grappig, maar misschien ook weer een beetje te flauw? Heeft iemand hem al gezien? Wat vond je er van? En zijn er nog andere aanraders? Let me know!

De My week in pictures komt morgenochtend online en vanmiddag is er weer een nieuwe kerstpakket winactie. Fijne dag!

jennie21

145 thoughts on “Birthday girl, 21!”

  1. Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je geniet van je dag (maar dat moet haast wel met die cupcakes, Ten to Three Bakery toevallig?). Liefs!

  2. Gefeliciteerd! πŸ™‚ – die cupcakes zagen er tΓ© lekker uit, ik zou ze dan al bijna zijn vergeten te fotograferen omdat ik al begonnen was met eten. haha!

    Liefs,
    Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.