Boshuisjesvlog 11 – Bed in stukken zagen, coniferen planten & gezond de tweede lockdown in

Iedere maandag deel ik in een video hoe mijn afgelopen week was. De video’s hebben ondertiteling voor mijn dove en slechthorende volgers. Klik snel verder naar de post om de video te bekijken!

3 thoughts on “Boshuisjesvlog 11 – Bed in stukken zagen, coniferen planten & gezond de tweede lockdown in”

  1. Heerlijke vlog weer. Ik ben sinds Corona ook zo ongezond gaan eten. Toch een beetje troost zoeken in een tijd waarin ik me minder veilig voel denk ik. Net als jij heb ik maandag vooruit gekookt, een linzensoep en een bonenschotel, waar ik meerdere dagen van kan eten, zo handig. Jouw gerechten zagen er erg lekker uit! Fijne week!

  2. De coopertest, daar heb ik echt trauma’s aan over gehouden! Heerlijk weer gezonde maaltijden maken. Aan het begin van de crisis ging het bij mij juist heel goed om gezond te eten, maar sinds de zomer ben ik dat weer een beetje verloren. Vanaf afgelopen weekend probeer ik ook weer een gezonde levensstijl op aan het pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.