Een hele hoop brainstormen & …. stagiaire gezocht!

De tekst op mijn mapje zegt het al: I am very busy. Ik heb de afgelopen twee weken heel wat brainstormsessies gehad voor een nieuw project dat ik wil opstarten. Ik kijk er ontzettend naar uit en vind het ook wel spannend, want dit is voor het eerst een project waarbij ik stagiaires en later misschien wel medewerkers kan gaan aannemen. Als alles lukt wil ik het 1 januari gaan lanceren. Wat ik nu over mijn project kan zeggen? Mijn plekje heb ik de afgelopen jaren gevonden en ik wil nu mijn vaardigheden en bereik inzetten om onzichtbaar talent en succes een podium te geven. To be continued 🙂

De plannen zijn rond en ik weet hoe het nieuwe concept ingevuld moet worden, maar ik heb er wel hulp bij nodig. InDesign en Illustrator zijn namelijk niet mijn sterkste punten. Ik zoek daarom een stagiaire die het leuk vindt om mij te helpen met de vormgeving van mijn project. No worries: je bent niet verantwoordelijk voor de hele huisstijl, want er wordt ook samengewerkt met een illustratrice. Wat je studeert maakt me niet uit: als jouw stijl bij mijn ideeën past ben je van harte welkom om aan te sluiten. Je kunt de vacature met alle details hier vinden.

Foto’s door Samantha Bosdijk

3 thoughts on “Een hele hoop brainstormen & …. stagiaire gezocht!”

  1. Klinkt super leuk! Ik moet dit jaar ook stage lopen, maar ik doe iets wat lijkt op wat jij gestudeerd hebt dus ik heb jammer genoeg net zo min verstand van InDesign en Illustrator… Hopelijk vind je een goeie stagiaire en ik ben zeer benieuwd naar het project!

  2. Aah zo tof! Ik zou echt heel graag willen samenwerken met je, maar helaas heb ik helemaal geen ervaring op dat gebied.. Ik hoop dat er binnenkort misschien een ander soort functie beschikbaar komt 🙂
    In ieder geval: veel succes met het vinden van een stagiaire!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.