Chicks longboard day @ Sickboards

Zaterdag was de chicks longboard day bij Sickboards in Den Haag. Meiden konden langs komen om te leren boarden en degenen die de basis al onder de knie hebben konden terecht voor nieuwe tricks. We waren er van 10 tot 6 en er kon gewoon de hele dag aangesloten worden. Het was een super leuke en leerzame dag en ik heb weer nieuwe boardchicks ontmoet. Ik heb wat foto’s gemaakt zodat je mee kan kijken naar hoe het was!

chicks longboard day sickboards13
De leenboards klaar voor gebruik! Er zijn ontzettend veel leenboards zodat je altijd een fijne kunt vinden die bij je past. Sickboards is een grote skateshop en daarnaast is er nu dus ook een skatehal waar je kunt oefenen.

chicks longboard day sickboards12
Helm op en gaan! Ik heb zelf ook maar meteen een helm gekocht voor de car free sunday in Brussel komende zondag. Ik merkte trouwens meteen dat ik met een helm op en mijn polsbeschermers om veel meer durf. Voortaan skaten met bescherming dus, veel veiliger en meer lef!

chicks longboard day sickboards7
Serieuze skate-gezichten. Daar ben ik zelf ook goed in.

chicks longboard day sickboards5
Behalve een grote en fijne ondergrond om op te skaten zijn er in de skatehal ook ramps om vanaf te boarden.

chicks longboard day sickboards4
Dit meisje van 10 was echt super goed bezig.

chicks longboard day sickboards 3
Meidenplanken bij elkaar!

chicks longboard day sickboards9
Super leuk om te zien dat meiden die alleen de basis kenden of zelfs voor het eerst kwamen boarden al meteen aan de slag gingen met trucjes.

chicks longboard day sickboards6
Deze shirts van de Longboard Girls Crew waren te koop. Ik heb de linker mee naar huis genomen!

chicks longboard day sickboards8
Dieneke is super goed in dancen en dat was echt tof om te zien. Ik kreeg meteen zin om weer dingen bij te leren.

chicks longboard day sickboards10
Naomi door de bocht op één been!

chicks longboard day sickboards 2Ik vond dit meisje zo schattig. Als ik later kinderen krijg ga ik ze ook meteen op een plank zetten.

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.53.11Zie mij gaan 🙂 Ik heb nieuwe trucjes geleerd zoals deze, waarbij ik op 1 been gehurkt zit tijdens het rijden. Verder heb ik ook wat danspasjes op het board er bij geleerd. Ik kan nu bijvoorbeeld tijdens het rijden lopen op de plank en dan met mijn lichaam een heel rondje draaien. Het is een beetje lastig uit te leggen zo dus ik zal kijken of ik er komende zondag in Brussel wat videobeelden van kan laten maken!

Mocht je nu denken: shit, daar had ik bij willen zijn! Laat het me dan even weten via een reactie of mail. Dan gaan we kijken of we dit vaker kunnen doen. Lijkt mij in ieder geval heel tof!

26 thoughts on “Chicks longboard day @ Sickboards”

 1. Haha, alleen maar meiden, met als gemeenschappelijk iets: longboardliefde. Superleuk! Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar stiekem lijkt het me best tof om eens uit te proberen. Gave foto’s ook trouwens!

 2. Heel graag nog een keertje. Blij om te zien dat er ook normale skateboards waren, daar rijd ik zelf op :). Vroeger met trucjes, nu ben ik dat een beetje kwijt. Dus een volgende keer ben ik er graag bij!

  1. Ik zou het ook heel leuk vinden als het vaker gebeurt. Ik kom er namelijk nu pas achter. Ik longboard gwn.
   Maar zou het echt leuk vinden om trucjes te leren…..

 3. Eigenlijk wel shit ja!
  Had er graag bij willen zijn:)
  Ben beginneling en hulp is altijd fijn!
  En leuk om dat met allerlei meiden te doen:)
  Lijkt me fijn en leuk als het nog een keer wordt gepland!

 4. Ik wilde echt superrrgraag komen. En het was ook lekker dichtbij! Alleen ik kon niet omdat ik de Colorrun al had. Heel jammer! Dus ik hoop dat er snel een nieuw event komt :DD! dat zou supertof zijn 🙂

 5. Oh hier had ik wel bij willen zijn ja! Lijkt me leuk een keer te doen! En super gave foto’s ook! Je hebt altijd hele leuke posts, en ik kijk altijd uit naar je nieuwe berichten. Ik ben zelf ook bezig nu met een blog te starten. Heb je misschien nog tips, of misschien is het leuk hier een post over te maken? Voor beginnende bloggers? 😉

  1. Dankjewel voor de complimenten! 🙂 Super leuk dat je ook een blog wil beginnen. Ik vind het altijd een beetje lastig om tips te geven omdat iedereen het bloggen anders aanpakt. Ik zal er komend weekend eens over gaan brainstormen! Wat praktische tips moeten sowieso lukken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.