Coco & Eve haarmasker

In deze rubriek Jennie’s favorites deel ik al mijn favorieten: van verzorgingsproducten tot aan geurkaarsen. Er zijn een aantal producten die ik zo fijn vind dat ik ze steeds maar weer blijf kopen of gebruiken en die deel ik graag met jullie. Ze zijn allemaal zorgvuldig uitgeprobeerd voordat ze deze categorie behalen 🙂 Vandaag ga ik je vertellen over het Coco & Eve haarmasker.

Het Coco & Eve haarmasker zag ik steeds maar weer voorbijkomen op Instagram. De leuke branding, het feit dat het vegan en dierproefvrij is, de veelbelovende before & after foto’s en de mooie verpakking… ik kon het maar niet uit mijn hoofd krijgen. Dat Instagram inmiddels wist dat ik fan was en non-stop reclames voorbij liet komen in mijn stories en op Facebook hielp natuurlijk ook niet mee. Wat me tegenhield was de prijs. Geven mensen echt zoveel geld uit aan een haarmasker? Onlangs mocht ik voor mijn samenwerking met Amazon een aantal producten uitzoeken en toen wist ik meteen: het Coco & Eve masker ging als eerste in mijn winkelmandje.

Eerste indruk
Toen ik het pakketje openmaakte werd ik meteen helemaal enthousiast. De verpakking heeft een ontzettend leuk design en alles ziet er professioneel uit. Er zit een borstel bij die vergelijkbaar is met de Tangle Teezer. Je voelt aan de pot van het haarmasker en de haarborstel al meteen dat de kwaliteit goed is. Ik opende de pot en… de lekkerste geur van een haarproduct OOIT kwam mijn kant op. Ik ken geen andere haarmaskers of shampoos die zó lekker ruiken.

Ik heb het haarmasker inmiddels al een paar keer gebruikt, dus de pot is op de foto’s niet meer vol. Nieuw is hij gewoon goed tot de rand gevuld.

De ingrediënten
De hoofdingrediënten van dit product zijn kokosnoot en vijg. Vandaar die lekkere geur dus. Dit zijn twee ontzettend voedende ingrediënten. Het masker is vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten. Ik moest zelf even Googelen wat dat laatste is. Het is een weekmaker, wat ervoor zorgt dat het product soepel wordt. Dit is sowieso verboden in Europa. Coco & Eve is ook PETA-approved.

Worden de beloftes waargemaakt?
De beloftes van Coco & Eve zijn als volgt:
– Herstelt droog en beschadigd haar
– Verbetert de haartextuur
– Zorgt voor diepe hydratatie en glans
– Behandelt gespleten haarpunten en temt pluizig haar
En dat allemaal in maar 10 minuten.

Ik heb het masker nu een maand getest en ik moet zeggen… ik ben fan! Vorige week vroeg mijn buurman (geen grap) zelfs of ik een nieuwe shampoo had omdat ik zo lekker rook. En het is nu ook weer niet zo dat mijn buurman heel dichtbij me komt, dus je ruikt het zelfs van een afstand 🙂 Ik gebruik het één keer per week en laat het dan 10 minuten intrekken. In video’s en op foto’s zag ik anderen een enorme hoeveelheid gebruiken, maar dat vind ik zonde. Dan is de pot zo leeg. Ik schep er zelf met twee vingers een beetje uit, niet met vier vingers zoals ik veel mensen zie doen. De hoeveelheid die ik gebruik is prima! Op de verpakking staat dat je voor een nog beter effect het een nachtje kunt laten intrekken, maar dat heb ik tot nu toe nog niet geprobeerd. Het lijkt me niet fijn om met een masker in te slapen en het effect vind ik na 10 minuten ook al top. Soms doe ik op dagen dat ik mijn haren niet was wat Coco & Eve in mijn puntjes (gewoon op droog haar), dan ruiken mijn haren weer lekker.

Coco & Eve komt wat mij betreft de beloftes zeker na. Mijn haar voelt na gebruik zacht en dikker, alsof het veel meer volume heeft. Het ruikt lekker en je voelt gewoon dat het goed gevoed is. Mijn haar kan soms best droog zijn en na een wasbeurt met Coco & Eve is dat niet meer het geval. Over de gespleten haarpunten en het pluizige haar kan ik niets zeggen, want daar heb ik geen last van.

De prijs
Zoals ik eerder in dit stuk al schreef zit er een flink prijskaartje aan dit product. Bij Coco & Eve zelf en op Amazon betaal je er €39,90 voor. Bij Douglas kun je het bestellen voor €40,39. De borstel krijg je er bij alle drie de aanbieders bij. Ik ben zeker fan van het product, kijk er steeds naar uit om het te gebruiken en vind het een aanrader. Ik gok dat je bij wekelijks gebruik een maand of vier vooruit kunt met een pot. Als mijn pot leeg is ga ik het zeker nog eens kopen. Niet meteen, want het is ook weer niet zo dat ik niet zonder dit product kan, maar waarschijnlijk voor mezelf voor kerst of als ik mezelf een beloning wil geven. Ik denk dat dit een mooi product is om cadeau te vragen, of aan jezelf cadeau te geven bij een mooie mijlpaal. Het is een fijn verwenproduct 🙂

10 thoughts on “Coco & Eve haarmasker”

  1. Oohhh hier was ik zo benieuwd naar!! Klinkt goed ?. De prijs zorgt wel voor een flinke drempel, maar als Douglas een keer een kortingsactie heeft, wil ik het wel een keer proberen. Ben dol op haarmaskers én kokos.

  2. Oooh, dit zou echt perfect zijn voor m’n haar! Na de zomer is het altijd droog..
    Alleen jammer van de prijs, als student zijnde is het me net iets te duur!

  3. Klinkt echt als een fijn masker en mooi meegenomen dat het zo lekker ruikt! Ik gebruik een shampoo bar om mijn haar te wassen en het wordt er altijd wat droog en stug van dus zo’n masker zou wel een uitkomst zijn. Alleen jammer dat het zo duur is! Ik wil het wel echt eens proberen dus als er eens een kortingsactie is bij Douglas zou ik wel een pot bestellen.

    Leuk dat je dit geprobeerd hebt trouwens. Dit is typisch zo’n ding waar ik ook altijd reclame van zie maar waarvan ik het gevoel heb dat ze me iets proberen aan te smeren wat dan niet werkt.

  4. Ik heb het ook al meermaals zien passeren op Instagram! Leuk te zien dat het, naast al die reclame, ook echt werkt. ? Lijkt me een erg fijn product, maar het is inderdaad aardig aan de prijs.

  5. Oh. Dit klinkt als een heel fijn product. Ik hou ook echt erg van de kokosgeur in mijn haar. En ik merkte altijd dat kokos mijn haar altijd zachter maakte. Ik zal dit even op mijn wishlist zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.