Cody, Coco, Cola

Hoe leuk zijn deze foto’s?? Ik ging helemaal stuk toen ik ze zag. Echt een couples shoot lijkt het wel. En dat hoofd van Cody, zo schattig en blij 🙂 Ik ging eens tellen hoe lang Cody nu eigenlijk al bij mij woont en ik kwam uit op 3,5 maand. Op de een of andere manier had ik het gevoel dat hij al langer bij mij was. Een half jaar of zoiets had ik in gedachten. We zijn helemaal aan elkaar gewend en het is heel leuk om te zien hoe Cody steeds meer zichzelf wordt. Dan kruipt hij bijvoorbeeld bij me in bed en denk ik dat hij gezellig komt knuffelen. Maar nee hoor, hij gaat lekker de andere kant op liggen, met z’n kont richting mij.

Cody wordt trouwens inmiddels ook Coco genoemd. Één keer riep ik per ongeluk heel hard “Coooo-la” door het huis, hahaha. Geen idee waar dat vandaan kwam. Hij gedraagt zich heel goed en heeft nog geen kattekwaad uitgehaald. Voetballen en in de zee zwemmen vindt hij fantastisch. Hij slaapt het liefst op zijn rug en zijn lievelingseten is worstenbroodjes. Ik kan me nu al niet meer voorstellen hoe het zonder hem is 

Foto’s door Samantha Bosdijk

13 thoughts on “Cody, Coco, Cola”

  1. Wat een heerlijke foto’s! Het schijnt liefdevol en respectvol te zijn voor een hond om met z’n billen naar toe te gaan staan of ze tegen je aan te drukken. Haha, gekke honties <3

  2. Ah dit is echt te cute, echt een heerlijk stel zijn jullie zo samen! Lijkt me voor jou ook ZO fijn om te zien hoe happy hij bij je is. Het is toch je eerste eigen hond en dan ook nog eentje met ‘een verleden’. You’re doing great!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.