Coltrui en buttonskirt

Outfit november 4a

Outfit november 4d

Outfit november 4b

Outfit november 4e

Outfit november 4c

Trui Shein (hier) / rokje Primark / schoenen Isabel Marant / tas Chanel WOC

Zo, met de regenachtige dagen is het weer lastig om foto’s te maken. Nederland had zo een mooie herfst en nu verandert het allemaal in grijze beelden met vieze modder. Gelukkig weet May dan altijd nog mooie plekjes in Rotterdam om foto’s te maken. Zoals deze mooie witte overdekte plek met een grote trap. Wel even wachten op het juiste moment omdat er veel mensen voorbij lopen, maar hé je moet wat overhebben voor leuke foto’s 🙂 Toen ik deze foto’s aan het selecteren was bedacht ik me trouwens dat ik nog nooit een coltrui aan heb gehad, maar ik vind het toch wel heel leuk!

Deze outfit is van eerder deze week want vandaag ben ik in Amsterdam. Gisteren ben ik naar de Zalando Blogger Awards geweest en nu ben ik in het Hoxton Hotel. Dadelijk ga ik even naar kantoor om nog wat aan mijn blog te werken en mijn mailbox voor deze week te legen en dan is het tijd om weekend vieren. Super bedankt nog trouwens voor alle lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, heel lief allemaal!

44 thoughts on “Coltrui en buttonskirt”

 1. Ik zou vandaag outfitfoto’s gaan schieten met Fleur, maar ik hoor de regen alweer flink op het dak kletteren… Ik denk dat wij ook maar even op zoek moeten naar een afdakje, haha! Ik vind je outfit echt ontzettend leuk, die coltrui staat je super!

 2. Ahh, wat een heerlijke outfit zeg, je trui is zó leuk! 🙂 Mooi gecombineerd ook, staat je goed!
  Leuk om te zien dat je stijl een beetje aan het ‘veranderen’ is en dat je steeds vaker in je outfits terugziet wat nou een typische Jennie outfit is 🙂

  xx

 3. Ik had het nooit gedacht dat ik ooit – na een soort van trauma na mijn basisschooltijd 😉 – ooit nog een coltrui aan zou doen. Vandaag is de dag, zit ik deze comment zelfs te typen met zo’n ding aan. En dan, deze post! O jongens ik ben verkocht 😀

 4. Dat zijn leuke foto’s geworden! Ik vind een coltrui ook steeds leuker worden. Helaas vind ik het niet helemaal bij mij passen, ik had er gister een gepast bij de Topshop en dat vond ik er heel gek uitzien. Ik denk dat ik deze trend even laat gaan :).

 5. Als je me drie jaar geleden had gezegd dat ik coltruien leuk vond, ik had je niet geloofd maar oh. Ik zou het liefst zowat elke trui een col geven ofzo, het is zo lekker warm, hihi. Kei mooie foto’s en die locatie, haha. Echt gek hoe je erin geslaagd bent om zo’n rustig sfeertje te krijgen in de foto’s als je weet dat dat daar kei druk is? (:

 6. Het is inderdaad momenteel lastig om foto’s te maken. Zelf blijf ik ook steeds maar zoeken naar plekjes, en vaak moet ik wachten op droger & beter weer.. Je outfit is echt super leuk! Ik ben echt dol op de button-skirt trend, en wil er graag eentje in het bruin of zwart hebben. Die trui staat er echt super leuk op!

 7. Wat een prachtige foto’s, de locatie past ook goed bij de outfit. Heel leuk die coltrui bij je, die kleur zou mij niet staan, maar ik vind het bij jou echt super mooi. Heel leuk gecombineerd ook, staat je goed!!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.