De bijna laatste maand van het jaar

Goedemorgen op deze zondagmorgen! Deze outfit is al van eerder deze week, maar ik heb nog helemaal geen tijd gehad om rustig te zitten en er wat bij te schrijven. Toen ik deze jurk zag dacht ik: ja, dit is dé perfecte Jennie-jurk. Donkerblauw (mijn lievelingskleur qua kleding), netjes maar toch ook speels én ook nog eens geschikt voor verschillende seizoenen. Dit is er zo eentje die jaren lang leuk blijft.

Ik zag deze week allemaal cliché “het is november, hoofdstuk 11 van de 12, maak er wat moois van” quotes voorbijkomen. De eerste paar keren deed het me niet veel, maar toen kwam het besef ineens. December gaat eraan komen. De maand van de feestdagen, maar ook de maand waarin ik 26 word. Wij hebben in de familie veel verjaardagen in november en december, dus dat is altijd erg gezellig. Ik vind het trouwens een fijn idee om dit jaar te gaan afronden. Het is een enorm leerzaam jaar geweest en ik ben blij dat ik mezelf zo heb kunnen ontwikkelen, maar dat proces was ook best vermoeiend. 2019 is het jaar geweest waarin ik mezelf heb leren kennen en heb ontdekt wat mij in deze levensfase gelukkig maakt. 2020 wordt hopelijk het jaar waarin ik alles wat ik heb geleerd op een fijne, positieve manier kan toepassen. Ik kan hier nog een heel stuk over doorschrijven, maar ik denk dat ik dat bewaar voor mijn allerlaatste post van 2019.

Ik ben nu trouwens ook bezig met het afronden van mijn blogplanning voor dit jaar. Is er iets wat je écht nog graag voorbij wil zien komen in november of december? Laat het me dan weten in de reacties. Dan zet ik het er eventueel nog even bij in de planning. Liefs!

jurk van Asos / schoenen van Primark

Foto’s door Samantha Bosdijk

17 thoughts on “De bijna laatste maand van het jaar”

  1. Loveeee je jurk! Prachtig. Helemaal mijn smaak.

    Zelf ben ik bezig met een eindsprint om 2019 nog beter af te ronden, qua omzet dan. Verder is was het een prima jaar: hoge pieken, maar ook dalen. Maar stiekem ook heel veel zin in de plannen van 2020.. 🙂

  2. Wat een heerlijke outfit! En zo herkenbaar, ik werd eerst ook een beetje moe van alle posts over dat het jaar bijna voorbij was, maar toen drong het tot me door dat het jaar toch echt bijna voorbij is. Zo bizar hoe snel alles is gegaan.

  3. Dit jurkje is echt super leuk en zoals je zegt helemaal Jennie. Staat je echt mooi! Ga je voor de kertsdagen dit jaar ook weer pakketjes doen? Er zitten altijd zo’n leuke dingen in en misschien kan ik er dit jaar eens eentje winnen. 🙂

  4. Ik vind je blogposts echt steeds leuker worden! En wat ik ook al op je insta voorbij zag komen, ze worden steeds persoonlijker! Super leuk!
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij de feestmaand gaat invullen qua inrichting van je huis! Ben je een beetje van de kerst versiering en de sinterklaas periode?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.