DE BRISTOL FESTIVAL-OUTFIT!

Wow, mijn Instagram, blog en mail stroomden massaal over met reacties van jullie op mijn post van gisteren, thanks! Heel veel meiden hadden gestemd op de outfit met de mintgroene top, maar Rosalie had die top ook gehaald tijdens onze shopping-sessie bij Bristol en zij wilde die erg graag aan dus uiteindelijk heb ik voor dit gekozen 🙂 Mijn jurkje van de Bristol heb ik in mijn Levi’s shorts gedaan zodat het op een top lijkt, daar draag ik een vestje van de Pull&Bear van mijn zus overheen, de Bristol tas met luipaard print er bij en mijn witte All Stars.

Mijn outfit was klaar maar wegens omstandigheden kunnen we vandaag helaas toch niet naar het festival Lakedance gaan. Erg jammer, maar er is niets meer aan te doen. Gelukkig is mijn zomervakantie nog niet afgelopen dus ik zie het van de positieve kant: voor het volgende festival dat gaat komen heb ik mijn outfit in ieder geval al klaar liggen! Voor degenen die vandaag wel naar Lakedance gaan: veel plezier en laat me vooral even weten hoe het was!

Shorts Levi’s
VestjePull&Bear
Tas met leopardprint – Bristol
Horloge – Fashionine.nl
Jurkje (gedragen als top) – Bristol
All StarsConverse via spartoo schoenen

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.