De dagen tussen kerst en oud & nieuw

jas ZARA // jeans Subdued // gele trui & ketting Brandy Melville // tas Chanel

Ik vind de dagen tussen kerst en oud & nieuw heerlijke dagen. Ik lees veel op social media dat mensen niet weten wat ze met deze dagen aanmoeten en dat ze er een beetje een gek gevoel bij hebben. Gelukkig heb ik daar geen last van. Ik vind het heerlijk om in mijn huis een beetje te rommelen, kasten op te ruimen, muziek te luisteren, spelletjes te spelen met bezoek en tijdschriften te lezen op de bank. Vandaag sneeuwde het ook weer een beetje en ik ben alleen de deur uitgegaan om mijn kleding te wassen bij de wasserette. Ik heb de laatste werkdingetjes van dit jaar gedaan en een automatic reply op mijn mailbox ingesteld waarin staat dat ik vanaf 1 februari pas weer achter mijn mail zit. Wat heerlijk!! Ik heb volgende week een project waar ik me volledig op wil focussen en daarna ga ik 2 weken naar Aruba, vandaar. Een mooi begin van 2018!

Op de foto’s draag ik mijn nieuwe jas van ZARA. Hij lijkt op de foto’s misschien zwart, maar hij is donkerblauw. Ik vind de wijde mouwen een erg leuk effect geven. Dit weekend ga ik nog aan de slag bij de sapbar. Wat ik met oud & nieuw precies ga doen weet ik nog niet, maar dat gaan jullie uiteraard in mijn weekoverzicht zien ๐Ÿ™‚ En…. ik ben aan het werken aan mijn jaaroverzicht dat dit weekend online komt. Altijd leuk om aan het einde van het jaar terug te kijken op wat er allemaal gebeurd is. Fijn weekend allemaal!

7 thoughts on “De dagen tussen kerst en oud & nieuw”

  1. Ik vind deze dagen ook heerlijk, even rommelen thuis idd ๐Ÿ™‚ Lekker dat je twee weken naar Aruba gaat! Doe mij ook maar een warm land <3 Wat een prachtige jas draag je trouwens!

  2. Ik vind je foto’s altijd zรณ mooi! (vandaar dat ik eigenlijk best vaak je foto’s/artikelen opsla via Bloglovin, maar misschien had je dat al gemerkt, haha!) En wat leuk, ik heb dat kettinkje ook! Ik kocht ‘m in Bologna toen ik daar de Brandy Melville tegenkwam ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.