De perfecte zomerjurk

Goedemorgen! Ik heb zin in vandaag want het is goed weer én woensdag is mijn vrije dag. Ik heb Cody net naar de opvang gebracht en ga zo met mijn longboard richting het park om een ochtendje trucjes te oefenen. Ik mag deze hele week gratis eten bestellen voor een samenwerking (love my job!) en kijk nu al uit naar de acaibowl en het sapje dat ik bij het park ga laten bezorgen voor lunch. In de middag ga ik denk ik zonnen op mijn balkon en wat interviews lezen en bekijken met Rubin Naiman, op aanraden van mijn zus. Ze is op dit moment een heel interessant boek van hem aan het lezen over slaap en hoe licht hier invloed op heeft. Ze doet nu een test waarbij ze geen lampen meer gebruikt en met het natuurlijke licht meeleeft en het lijkt me interessant om dat ook een maand te gaan testen. Even wat vooronderzoek doen nog 🙂 En dan is het om 18:00u alweer tijd om Cody op te halen!

Hoe perfect is deze jurk trouwens? Ik heb hem bij Chiquelle gekocht en vind het model en de gestreepte kleuren zo leuk. De ideale zomerjurk! Ik draag ‘m in maat 36. Fijne dag!

jurk van Chiquelle / tas van Pull & Bear / canvas sneakers van H&M / ketting van Imagine By Kim

Foto’s door Samantha Bosdijk

12 thoughts on “De perfecte zomerjurk”

  1. De jurk staat je prachtig Jennie! Geniet van je vrije dag. Ik ben trouwens heel benieuwd naar je zus haar test. Het klinkt eigenlijk heel logisch om je ritme niet in de war te brengen met kunstmatig licht!

  2. Echt een heel mooie jurk, love it! Beetje jammer dat we nog zo weinig jurkjes-dagen hebben gehad. Hoop dat er nog veel gaan komen de komende maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.