Diane von Fürstenberg fringebag

Jennie from the Blog Diane von Furstenberg 2

Jennie from the Blog Diane von Furstenberg 1

Jennie from the Blog Diane von Furstenberg 4

Jennie from the Blog Diane von Furstenberg 3

Ik had me nog zo sterk gehouden toen we gingen shoppen. Bloomingdales, Nordstrom, Barneys.. allemaal warenhuizen waar we in gingen waar de meest mooie tassen te vinden zijn. May ging los bij Rebecca Minkoff en de nieuwe Nike collectie en ik hield netjes mijn portemonnee dicht. Totdat we onderweg naar huis voorbij de Diane von Fürstenberg winkel liepen en ik deze mooie tas in de etalage zag staan. Zullen we toch maar even kijken? En ja hoor: tas in de sale.

Wat ben ik blij dat ik hem tegen ben gekomen! De tas is donkerblauw en van erg mooi materiaal. Hij heeft ook een fijne indeling dus ik kan niet wachten tot ik het prijskaartje er af kan knippen (de struggle op vakantie, geen schaar kunnen vinden) en hem kan gaan dragen.

Tags

32 thoughts on “Diane von Fürstenberg fringebag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.