Dit was mijn blog in 2014 (best gelezen artikelen en meer!)

Oké, nog een allerlaatste artikel dat met 2014 te maken heeft en dan ga ik me volop focussen op 2015. In dit artikel kijk ik terug naar wat er allemaal op mijn blog gebeurd is het afgelopen jaar. Ik heb opgezocht wat de meest gelezen artikelen zijn, via welke zoekwoorden de meeste mensen op mijn blog terecht zijn gekomen en er zit nog een stukje bij over het lifebloggen wat ik dit jaar ben gaan doen.

♡ Meest gelezen artikelen

jenniefromtheblog_transformatie3
1. Sport en gezond leven resultaten

Ik denk dat je hem al wel zag aankomen: bovenaan op nummer één staat mijn artikel met mijn resultaten en tips na 10 maanden sporten en gezond eten. Hij ging viral op Facebook en ik heb echt super veel complimenten gekregen, van lezeressen van mijn blog maar ook nogal veel van mannen die ik niet ken, haha. Met inmiddels meer dan 27.000 views is dit de nummer één in dit lijstje. Best een gek idee dat er al zoveel mensen naar die foto’s hebben gekeken. Dit artikel is ook meteen het artikel waar het langst naar werd gekeken: gemiddeld zo’n 24 minuten. Jullie hebben dus echt met aandacht alle tips en ervaringen gelezen! Ik vond het leuk om de foto’s online te zetten en ik vind het fijn dat ik er zoveel mensen mee heb kunnen inspireren. Ik krijg nog wekelijks berichten van meiden die me bedanken voor de motivatie. Echt super! Hier kun je het artikel nog eens bekijken.

10-things-i-hate-about-you
2. 50 leuke dingen om te doen op een date

Deze is vaak bekeken omdat hij hoog in Google staat. Wanneer je zoekt op ‘dingen om te doen’ staat dit artikel volgens mij bovenaan. Ik deel 50 dingen die je kunt gaan doen op een date. Deze tips zijn natuurlijk ook leuk om te doen als je al een vriendje hebt of als je iets leuks met een vriendin wil gaan doen. Het overzicht vind je hier.

jenniefromtheblog_watermeloen_pizza2
3. 60 dingen om te doen in de vakantie
En deze is ook vaak bekeken omdat deze ook hoog in Google staat. Hier zit weer hetzelfde stukje ‘dingen om te doen’ in verstopt en dat is een term die vooral in de vakanties goed scoort. Mensen vervelen zich dan of maken aan het begin van de vakantie plannen en zoeken daar wat hulp bij. Verveel je je ook? Dan kun je de tips hier nog eens lezen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
4. Vandaag heb ik een tattoo laten zetten
Tattoos, dat blijft toch iets wat mensen altijd interessant vinden. Blijkbaar vonden veel mensen ook mijn tattoo interessant om te zien want deze staat op nummer vier van de meest bekeken artikelen in 2014. Ik vertel in dit artikel over waarom ik ervoor gekozen heb deze tattoo te laten zetten, of het pijn deed en wat het heeft gekost. Hier te lezen!

jenniefromtheblog_zakkenroller3
5. En de award voor domste zakkenroller ooit gaat naar..
Mijn meest rare/gekke ervaring van 2014: ik werd beroofd door een zakkenroller. Wat hij meenam? Mijn bakje yoghurt met muesli. Ik heb zo gelachen toen dit gebeurde en besloot het meteen te delen op mijn blog. Het verhaal werd heel vaak geliked op Facebook waardoor het veel mensen heeft bereikt. Zoveel dat het goed genoeg is voor een vijfde plaats! Het hele verhaal lees je hier.

jenniefromtheblog_primark_zomercollectie2014-640x476
6. Primark zomercollectie 2014
Veel mensen zoeken op Google naar beelden van de Primark collecties. Ik denk dat dat veel gedaan wordt omdat er niet echt een duidelijk overzicht is of een webshop van Primark waarin alles duidelijk te zien is. Mensen zoeken vaak voordat ze naar de Primark gaan even op naar welke dingen ze op jacht kunnen gaan in de winkel. De collectie ligt nu niet meer in de winkel, maar mocht je het artikel nog eens willen bekijken dan kun je het hier zien.

jenniefromtheblog_zelfbruiner5
7. Beautytip – Kruidvat bruin zonder zon notenmelk
Met een beetje een angstig gevoel ging ik voor het eerst zelfbruiner gebruiken. Met succes, want sindsdien ben ik het blijven gebruiken. Ik begon met de zelfbruiner notenmelk van Kruidvat en schreef er hier een artikel over. Inmiddels ben ik overgestapt naar de Marc Inbane spray omdat deze sneller en makkelijker aan te brengen is.

weeksparen_jenniefromtheblog-640x444
8. Weeksparen: met dit systeem spaar je in een jaar €1.378!
Ik schreef een artikel over een systeem waarmee je €1.378,-  in een jaar kunt sparen. Ik legde in het artikel het systeem uit en er zat een soort kalender bij die je meteen kon downloaden en printen. Als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat ik het schema zelf niet heb kunnen volhouden. Na een tijdje werden de bedragen die ik nog in de pot moest stoppen te hoog en had ik er geen zin meer in. Heeft iemand het wel volgehouden? Je kunt het weekspaarsysteem hier vinden.

jenniefromtheblog_kipfilets2
9. 50 day kipfilet challenge
Ook deze scoort goed dankzij Google. Wist je dat er blijkbaar heel veel mensen zoeken op termen als ‘kipfilets weghalen’ en ‘kipfilets weg trainen’? Ik heb er best wel om gelachen. Ik deel in dit artikel tips over hoe je thuis de kipfilets onder je bovenarmen strak kunt trainen. Je kunt het artikel hier lezen.

zomerse_achtergronden
10. 15 zomerse achtergronden voor op je telefoon
De zomer kwam er weer aan en iedereen had er zin in. Ik verzamelde een aantal leuke telefoonachtergronden zodat je makkelijk je telefoon kon omtoveren om alvast in de stemming te komen. Klik hier om naar dit artikel te gaan.

♡ Google zoekresultaten

Hieronder staat de top 10 van woorden die mensen hebben ingevuld bij Google om vervolgens op mijn blog terecht te komen. ‘H&M schippersjas’ snap ik zelf echt niet want ik kan me niet herinneren dat ik daar iets over geschreven heb en ik kan er ook niks over vinden als ik zoek op mijn blog. Heel gek. Verder wordt de naam van mijn blog op veel verschillende -en veel verkeerde- manieren gespeld. Jennie van de blog, jennie form the blog en jenny from blog zijn de meest voorkomende fouten. De andere zoektermen had ik al wel verwacht naar aanleiding van het lijstje met de meest bekeken artikelen!

1. Alle versies van jennie from the blog
2. H&M schippersjas
3. dingen om te doen
4. bananenpannenkoekjes
5. jenniefromtheblog longboard
6. kipfilets trainen
7. primark collectie 2014
8. mooie meiden
9. krullen maken magic wand
10. fruitwater maken

♡ Lifebloggen

In mei heb ik mijn eigen blog de stempel ‘lifeblog’ gegeven omdat ik het zat was om te zeggen dat ik een fashion- en lifestyleblogger ben die ook af en toe recepten, DIY’s, beautytips, reizen en sporttips deelt. Sindsdien heb ik mijn draai echt helemaal gevonden. Het gaat heel goed nu en ik vind het fijn werken zo. Ik heb ook al veel meiden gezien die hun blog ook omgetoverd hebben tot lifeblog, super leuk! Ik wil hier ook zeker de komende tijd op deze manier mee doorgaan. Ik ben aan het kijken naar een nieuwe layout en misschien dat het daarmee nog meer overgaat op een echt online dagboek maar daar moet ik nog even goed over nadenken. Ik houd jullie op de hoogte!

48 thoughts on “Dit was mijn blog in 2014 (best gelezen artikelen en meer!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.