Donderdag

Jas, blouse, tas en jeans van MANGO // sneakers van Reebok // horloge van Violet Hamden

Dit ben ik, helemaal in het nieuw! Allemaal items uit de shoplog die ik gisteren online heb gezet. Ik vind dit een hele leuke combinatie zo bij elkaar. En volgens mij heb ik er nog nooit eerder zo netjes uitgezien ๐Ÿ™‚ Ik ben trouwens ook nog bij de kapper geweest! Ik heb mijn haren wat lichter laten verven en er is een stukje af. Sinds een tijdje draag ik het ook voornamelijk stijl. Vind het wel leuk zo! Zo kan ik weer helemaal in het nieuw de herfst in.

Ik had mijn WhatsApp de afgelopen 7 dagen ‘uitstaan’ en dat vond ik echt heerlijk. Ik had mijn afbeelding ingesteld op een plaatje met Offline er op en in mijn status: ‘Ff bellen of smsen’ gezet. Dat gaf echt een hele hoop rust. Ik checkte mijn telefoon veel minder vaak en belde vooral veel met mensen, wat ik heel gezellig vond. Geen snelle WhatsApp gesprekken met ‘hoe gaat het?’ maar echt leuk weer even bijpraten.

Vanavond ga ik gezellig bij Kim eten en nog wat laatste dingen bespreken en uitzoeken voor onze vakantie. Morgen met een vriend bijkletsen, in de middag foto’s maken voor het Instagram account van Sajoer en dit weekend sta ik weer zelf in de sapbar. Fijne avond!

Shop deze outfit online:


Foto’s door Samantha Bosdijk

10 thoughts on “Donderdag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.