Drie nieuwe truien van Sheinside

Van de webshop Sheinside mocht ik drie nieuwe truien uitzoeken! Dat kwam heel erg goed uit want ik zit zo net na de feestdagen nogal krap bij kas. Ik heb eindelijk de trui gevonden die ik al lang zocht en ik ga er zo snel mogelijk een leuke outfit mee bedenken zodat ik deze week een outfitpost voor jullie heb. Als jullie nog ideeΓ«n hebben dan hoor ik ze graag!


Deze trui heb ik al heel vaak voorbij zien komen op Instagram en Tumblr en ik wilde hem al een tijdje erg graag hebben. Ineens zag ik hem toen ik door de webshop van Sheinside aan het scrollen was, wat een geluk! πŸ™‚ Je vindt de trui hier voor 30 dollar (22 euro).

Een fijne basic trui die makkelijk te combineren is, altijd handig! Deze trui kon ik niet meer vinden in de shop dus ik denk dat hij is uitverkocht.


Een grijze trui had ik nog niet en dit exemplaar vind ik heel gaaf. Een beetje highschool-achtig. Deze kan ik ook nog leuk in de zomer of lente dragen bij een short, want hij is niet super warm. In de winter doe ik er dus nog wat lagen onder denk ik! Deze trui kost $25.90 (19 euro) en je kunt hem op deze pagina vinden.

Welke trui is jouw favoriet? (gokje: de kat πŸ˜€ )

64 thoughts on “Drie nieuwe truien van Sheinside”

  1. Ik zit echt al een jaar te kwijlen op die kattentrui, maar ik durf hem niet te bestellen omdat hij one size is. Ik heb daarop besloten om hem maar gewoon zelf te maken! Ik heb een zwarte trui gekocht bij Forever 21 en ben aan het naaien geslagen met wit garen. Ik heb alleen nog maar de neus en de snorharen af, maar binnen een paar weken is hij hopelijk af πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.