Dubbel feest!

Jenniefromtheblog - Opening Workmode 3

Jenniefromtheblog - Opening Workmode 1

Jenniefromtheblog - Opening Workmode 2

De maand juli begint voor mij meteen met een onvergetelijke dag. Er waren vandaag namelijk twee dingen om te vieren. Nummer één: de opening van het Workmode kantoor in Rotterdam. Het is echt heel mooi geworden en ik zal volgende week even wat foto’s posten van het eindresultaat. Het is een grote ruimte vol leuke werkplekken, planten en roze geworden en de opening hebben we vandaag gevierd met de eerste girlbosses die hier een kantoorplekje huren.

En dan…. ik besef het me nog steeds niet helemaal… ik heb mijn scriptie gehaald!!! Vanochtend werd ik door mijn begeleidster gebeld met het nieuws dat ik een 8 heb gehaald. Niet zomaar gehaald dus, maar ook nog met een super mooi cijfer. Er valt echt een enorme last van mijn schouders. Ik heb zoveel zin in de komende tijd. Lekker werken op deze mooie plek aan alles wat ik leuk vind en dat afwisselen met een aantal hele mooie reizen die er aan gaan komen.

Nu mijn computer sluiten hier op kantoor en het weekend in. Fijn weekend allemaal <3

28 thoughts on “Dubbel feest!”

  1. Gefeliciteerd! Wat een lekker gevoel moet dat zijn! Maandag moet ik mijn scriptie inleveren, maar moet hem na de zomervakantie nog verdedigen 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.