Een dagje in Londen!

Ik ben het afgelopen weekend in Londen en Oxford geweest! Zaterdag was ik in Londen en zondag in Oxford, een snelle trip dus maar gelukkig hebben we veel kunnen zien. Als je mij al een tijdje volgt weet je denk ik wel hoe graag ik altijd al een keertje naar Londen wilde en nu was het dan eindelijk zo ver. We sliepen in Oxford en gingen met de bus naar Londen toe, wat ongeveer een uur en een kwartier reizen was. Prima te doen dus! Ik laat je vandaag mijn foto’s van Londen zien. Morgen komen die van Oxford online.

Londen 17
We stapten uit bij de Marble Arch waar allemaal dure hotels waren met dikke auto’s op de oprit. Mijn dag begon dus met uitzicht op een Ferrari.

Londen 18
Wandelen door de mooie parken in Londen. Je vindt er overal mooie bloemetjes en de stad is super schoon. En dat terwijl er bijna nergens een prullenbak te bekennen is!

Londen 20
Verder heb ik echt de meest prachtige gebouwen gezien. Zoals je ziet hadden we geluk met het weer. Er waren bijna geen wolken en het was lekker warm. Een perfecte temperatuur om door de stad te wandelen.

Londen 21
Uitzicht op de London Eye.

Londen 22
De Big Ben in het zonnetje!

Londen 3
En van de andere kant. Op dit punt kun je super mooie foto’s maken. Het is wel een hele drukke weg dus je moet even wachten op het juiste moment en heel snel foto’s klikken 🙂

Londen 4
Iedere ochtend om 11:30 vindt de “Changing of the Guards” plaats bij Buckingham Palace. Die mannetjes met rode pakken en een grote zwarte hoed op wisselen dan van wacht en dat is een heel spektakel. Helaas was het zo druk dat we er weinig van konden zien!

Londen 5
Wandelen door Hyde park met een mooi uitzicht.

Londen 10
Sushi eten bij Yo! Sushi. Die vind je vlak bij de Big Ben. Dit was trouwens mijn eerste keer sushi eten vanaf de lopende band.

Londen 2
Zoals ik al zei vind je overal mooie bloemetjes in de stad. Eigenlijk is ieder stukje Londen foto-waardig.

Londen 6
We gingen naar het House of Vans wat een beetje afgelegen lag. Een super vette locatie met hele lange gangen en een skatepark.

Londen 15
Mooi hè? Je mag trouwens wel alleen het skatepark in als je een skateboard bij je hebt. Verder vind je in het pand de geschiedenis van Vans en wat kunstwerken.

Londen 8Uitzicht vanaf de brug.
Londen 7
Ik kwam niet naar de stad om te gaan winkelen maar kon het toch niet laten om even de winkelstraten in te gaan. Wat een ongelofelijk lange straten en super veel winkels hebben ze daar. Je hebt denk ik wel meerdere dagen nodig om hier te gaan shoppen, echt alles vind je er. Er is ook een grote M&M store en een mega grote speelgoedwinkel.

Londen 11
En ik ging lekker de Victoria’s Secret in. Wat een prachtig filiaal was dit! Er was sale dus ik heb weer mooi wat ondergoed ingeslagen.

Londen 12
De schermen bij Picadilly Circus deden me een beetje aan Times Square denken. Echt gaaf zo met alle rode bussen die voorbij rijden.

Londen 13
Aan het einde van de middag gingen we even uitrusten in het park. Je hebt hier hele chille strandstoelen waar je in kan zitten. Daar moet je blijkbaar wel voor betalen, dat wisten we niet. Maar dat was geen probleem want we hebben heerlijk in de zon gelegen en zijn zelfs even in slaap gevallen.

Londen 9
Daarna nog snel even door de stad lopen! Het ging afkoelen dus ik had maar snel een lange broek aangedaan.

Londen 14
Zo mooi! Ik mis dit soort gebouwen echt in Nederland.

Londen 16
‘s Avonds liepen we nog langs het Hyde Park. We hadden de hele dag geen eekhoorns gezien en ‘s avonds kwamen ze gelukkig wel nog even tevoorschijn. De eekhoorns eten zo uit je hand en ze gaan zelfs op je arm of schouder zitten, heel schattig.

Londen 19
Als afsluiter van de dag aten we pizza bij ASK Italian. We hebben met een app bijgehouden dat we die dag 14 kilometer gelopen hebben. Wow. In de bus terug naar Oxford zijn we dan ook meteen in slaap gevallen.

Wat een mooie stad is het. Ik wil heel graag nog een keertje terug. De stad in de winter meemaken lijkt me super leuk. En ik ga er zeker een keertje Kerst inkopen doen 🙂

67 thoughts on “Een dagje in Londen!”

 1. In mei dit jaar ben ik ook naar Londen geweest. Vorig jaar ben ik er ook geweest toen in april en dit jaar dus in mei. Beide keren geweldige dagen gehad. Ik mis Londen echt 🙁

 2. Wauw wat een mooie foto’s! Ik ben ook een keer in Londen geweest met kerst en dat raad ik je ook zeker aan! Alle straten mooi versierd met verlichting, echt super leuk!

 3. Leuk Jennie! Ik heb vorig jaar bij precies het zelfde sushi restaurant gegeten. Vond een lopende band ook heel bijzonder haha!

  PS: Op de foto bij hyde park, spotten we daar links zhe lover? Oeeeeh!

 4. Wat een mooie foto’s zeg! Echt een prachtige stad. Toevallig waren mijn ouders en ik ook aan het kijken voor een reisje naar Londen, maar helaas vallen de prijzen nogal tegen… Maar na het zien van deze foto’s blijf ik toch even doorzoeken want wauw.

 5. Wat heb je lekker veel gezien binnen één dag! En dat filiaal van VS ziet er op die foto al mooi uit, laat staan in het echt… Ik weet trouwens nog dat ik daar ook een keer was, tijdens het veranderen van de wacht. Het was ook mega druk, dus we hebben ook nauwelijks iets kunnen zien haha

 6. Wauwwww, Londen. Vind het echt zo’n gave stad! Vroeger zei ik altijd dat ik daar later zou gaan wonen. The house of Vans ken ik helemaal niet, idd erg gaaf! Fijn dat je zo hebt genoten =)

 7. HOLY. Die Ferrari’s. Liefde <3 Autofan hier haha. Maar wat een toffe foto's! Londen is ook een van mijn favoriete steden, zo'n prachtige stad! Heel leuk om te zien en te lezen!

 8. Ontzettend mooie foto’s! Door jou wil ik graag weer terug, ook al was ik daar met oud & nieuw voor het laatst voor een midweek. Je hebt overigens zoveel gedaan op één dag vind ik haha! Heerlijk hoor

 9. Londen is echt mijn favoriete plek om naartoe te gaan. Ik ga meestal 3 keer per jaar als het kan haha! Februari, maart april, oktober en november zijn de rustigste maanden daar. Dan heb je geen lange wachtrijen aan de pashokjes en kassa’s, en je kan gewoon rustig over straat lopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.