Een nieuwe lamp boven mijn eettafel!

jennie-from-the-blog-direct-lampen-4

jennie-from-the-blog-direct-lampen-1

jennie-from-the-blog-direct-lampen-3

Een lamp uitzoeken voor boven de eettafel… wat heb ik dat lang uitgesteld! Ik vond het in eerste instantie wat lastig te bepalen wat voor lamp er boven mijn eettafel moest komen te hangen, niet alleen qua stijl maar ook qua vorm. Zoals je kan zien heb ik een open stuk bij mijn keukenblok en ik was bang dat een lamp het zicht vanuit de keuken zou blokkeren. Vorige week heb ik een lamp uit mogen zoeken bij Direct Lampen. Ik zag daar deze super mooie bronzen hanglamp met twee kappen en was er meteen helemaal gek op. Na wat meten en overleggen met de shop bleek het een goede keus te zijn voor mijn interieur en kwam de lamp mijn kant op. Hij past super mooi bij mijn woonkamer, blokkeert niet het zicht vanuit de keuken en doordat de lengte verstelbaar is heb ik hem op een ideale hoogte kunnen hangen. Het staafje naast de lampbuis is een dimmer, waarmee ik zelf de sterkte van het licht kan instellen. Een heel fijn extraatje aan deze lamp. Ik ben er helemaal blij mee! Heel fijn ook dat ik eindelijk een lamp heb hangen. Het maakt het echt af zo.

Toen ik door de site van Direct Lampen bladerde om het assortiment te bekijken, sloeg ik ondertussen mijn favorieten op op mijn computer. Uiteindelijk is het dus de mooie Steinhauer lamp geworden, maar mijn andere favorieten van de site wil ik ook nog graag met jullie delen. Die zie je hieronder in een overzichtje! Mocht je nog op zoek zijn naar een lamp (wat voor lamp dan ook: buiten, binnen, hangend, staand) dan is Direct Lampen zeker een aanrader om even rond te kijken.

schermafbeelding-2016-11-03-om-13-46-44


Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking

16 thoughts on “Een nieuwe lamp boven mijn eettafel!”

  1. Wauw, echt een prachtige lamp! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een hanglamp voor boven mijn eettafel. Maar net zoals jij ben ik ook nogal picky, haha, dus ik wil even goed kijken wat ik mooi vind. De lampen op de website zien er wel echt allemaal tof uit!

  2. Ondertussen loopt je blog zo goed dat alles langzaam wel een commerciële samenwerking lijkt te worden. Helemaal super, het is je zeker gegund! Maar voor mij wel een reden dat ik je blog steeds minder en minder ben gaan lezen. Zo klink ik een beetje als een jaloers kreng en natuurlijk ben ik dat ook een beetje.. Mijn interesses liggen toch meer op de posts die helemaal vanuit jezelf komen, die vind ik vaak interessanter, misschien omdat je daar met meer passie over schrijft.

    1. Dankjewel dat je je mening deelt! Snap helemaal dat je er zo over denkt. Ik moet ook mijn geld verdienen natuurlijk en probeer er zoveel mogelijk stukken van te maken die bij me passen. Voor deze post heb ik daarom bijvoorbeeld gevraagd of ik een lamp in mijn kamer kon plaatsen, in plaats van alleen maar over de site zelf te schrijven wat het originele voorstel was. Er komen deze periode nu eenmaal veel opdrachten binnen en om mijn site draaiende te houden (dat kost behoorlijk wat) en de huur te kunnen betalen (ik ben geen student meer) pak ik deze graag op. Het is de ene periode wat drukker met opdrachten dan de andere. Ik doe mijn best zoveel mogelijk niet-gesponsorde posts te schrijven!

      1. Dat begrijp ik helemaal! En voor mij is het natuurlijk zo simpel als de commerciële posts overslaan, wat ik af en toe ook doe. Maar ik dacht misschien is het als blog eigenaar toch fijn om af en toe wat feedback te krijgen van je volgers. Zoals eerder gezegd: het is je allemaal gegund en lekker van genieten!

  3. Staat heel mooi! Ik vind lampen uitkiezen zó moeilijk, dat ik nu na 4 maanden in mijn nieuwe woning, nog steeds de lampen van de oude bewoners heb hangen. Pas als ik tegen dé lamp aanloop koop ik denk ik een nieuwe. Het doet ook zoveel met een ruimte, een nieuwe lamp!

  4. Gaaf deze lamp, normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van dit soort lampen maar boven deze tafel is het inderdaad heel erg tof. Zelf heb ik ook een dimmer op mijn lampen, beste wat er ooit is uitgevonden. Zeker omdat je lampen niet enkel dienen om te zien waar we lopen maar ook omdat het veel te maken heeft met de sfeer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.