En de award voor ‘domste zakkenroller ooit’ gaat naar…

Vanochtend had ik een afspraak in de stad. Ik was helemaal klaar om de deur uit te gaan toen ik me bedacht dat het slim was om wat te eten mee te nemen. Ik wist namelijk helemaal niet hoe lang de afspraak zou duren. In de koelkast vond ik een bakje yoghurt met muesli. Het paste niet in mijn tas en uit haast besloot ik het maar gewoon in mijn hand mee te nemen. Op weg naar de tram kwam ik erachter dat het bakje in mijn jaszak paste. Handig!

De tram in met in mijn ene jaszak mijn telefoon, OV-kaart, iPod en sleutels. In mijn andere zak het bakje met yoghurt en muesli. Na een korte rit komen we aan bij de halte waar ik moet zijn. Het is druk bij het uitstappen. Ik sta wat ongemakkelijk met een groepje mensen op elkaar gepropt bij de smalle halte en langzaamaan komt er dan eindelijk beweging in. En toen gebeurde het. Ik voelde iets langs mijn zij maar dacht dat het iemand was die door de drukte per ongeluk tegen me aan botste. Iemand dringt zich vervolgens gehaast tussen de mensen door en rent daarna hard weg. Een jongen met een blauwe trui, zijn capuchon op. Ik voel in mijn zakken en mijn ene zak is leeg. Je voelt hem al aankomen hè? De zakkenroller is er vandoor met mijn bakje yoghurt met muesli.

jenniefromtheblog_zakkenroller1
Zo blij dat mijn andere spulletjes er nog gewoon zijn! Wel een goed leermoment voor me dat ik goed moet opletten. Stel je voor dat hij de inhoud van mijn andere jaszak te pakken had gekregen.

jenniefromtheblog_zakkenroller2
Dus, zakkenroller… ik snap best dat het er verleidelijk uit ziet zo.

jenniefromtheblog_zakkenroller3
Maar de volgende keer misschien even iets beter kijken. Ik zou zeggen: smakelijk jongen!

* Ik heb een nieuw mueslibakje gekocht voor deze reconstructie

86 thoughts on “En de award voor ‘domste zakkenroller ooit’ gaat naar…”

  1. HAHAHA jeetje, wat een sukkel! Wat een teleurstelling moet dat voor die zakkenroller zijn geweest, hahahaha. Ik moest echt hardop lachen. Wel superfijn voor jou dat er verder niks weg is!

  2. Hahaha ik heb een nieuwe bakje gekocht voor de reconstructie. Geniaal! Maar wel zonde dat je nu je ontbijt niet bij had. En waarom zou je het idd überhaupt willen stelen :). Blijkbaar erge honger?

  3. Hahah wat een mooi verhaal! Ik had ook eens een zakkerroller die in mijn tas vol met steentjes (die had ik verzameld op het strand) zat te graaien. Wat een flapdrol was dat :p

  4. Haha mensen gaan tegenwoordig ver voor een healthy ontbijt! 😉 Gelukkig dat je slechts een nieuw bakje moest kopen, de andere zak-inhoud was een duurder grapje. Het is te triest voor woorden maar idd wel een leermomentje, hondsbrutaal!

  5. Voor de reconstructie haha ^^ Zo grappig. Ik heb nog maar één keer een zakkenroller gehad. Ik was op weekend met mijn moeder in Keulen. En ik had echt maar een halfuurtje ervoor mijn make-uptasje uit m’n handtas gehaald om wat bij te werken, en het er dan terug in gestopt. Bovenaan, boven mijn portemonnee. Even later was het zakje weg. Had ik mijn make-up niet bijgewerkt, had mijn portemonnee bovenaan gezeten en daar zat meer als €200 shopgeld in… Thank god!

  6. Hahaha, wat een sukkel. En wat heb jij geluk gehad. Ik ben gelukkig nog nooit ‘gerold’, maar ik heb eigenlijk altijd een schoudertas bij me. Als het ergens druk is, draag ik hem meestal half op m’n buik, met m’n hand eroverheen.

  7. Hahah. Ik ben benieuwd hoe hij keek toen ie er later achterkwam wat voor een buit hij binnen had gehaald! Maar wel heel erg inderdaad, blijf gewoon van andermans spullen af!

  8. Haha, een bakje muesli! Leuk verhaal! Maar je moet idd goed uitkijken tijdens zulke momenten van drukte, je hebt het nauwelijks door. Ik heb mijn telefoon en OV ook altijd in m’n jaszak zitten maar ik doe dan ook altijd gewoon mijn handen in m’n jaszak zodat zakkenrollers geen kans krijgen (en anders merk ik dat meteen).

  9. hahaha, wat stom! Maar ook wel een beetje eng, je denkt altijd: Dat overkomt mij niet, maar het kan dus maar zo! Misschien ook maar eens iets beter op mijn spullen letten als het druk is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.