EVENT: RIVER ISLAND SALON SHOW

Toen ik de uitnodiging zag moest ik er eerlijk gezegd wel even over nadenken. De River Island salon show vond namelijk plaats in het Amsterdams Marionettentheater en ik ben nogal bang voor clowns en poppen. Desondanks besloot ik toch te gaan en ik heb er geen spijt van gehad, het was namelijk erg gaaf allemaal!  Ik sprak af met Anouk en samen gingen we naar het Marionettentheater. Het theater was omgetoverd tot een groot River Island circus met popcorn, lolly’s, cakepops, (nep)tijgers, mooie modellen, champagne, heel veel bloggers en natuurlijk de nieuwe River Island collectie. Het draaide allemaal om de feestdagen-collectie van River Island, die bestaat uit leuke jurkjes met heel veel glitters en mooie stofjes. Ik vond het zelf erg lastig om foto’s te maken vanwege het licht en daarom heb ik voor dit artikel foto’s gebruikt van De Fotomeisjes.

Toen we binnenkwamen werden we  verwelkomd door twee modellen die ons van alles aanboden: popcorn, drankjes en lolly’s. Alles was echt super leuk aangekleed!


De lolly’s waren nogal onhandig om te eten met mijn camera in mijn hand en een grote tas bij me, dus ik besloot om er eentje mee naar huis te nemen. Die heb ik de volgende dag lekker opgegeten bij de buitenbioscoop. Wel heb ik tijdens het event een aantal ( 😀 ) cakepops gegeten, ZO lekker!

Alle modellen bij elkaar in hun River Island outfits. Tof gedaan toch?!De accessoire-collectie stond gepresenteerd op het podium van het marionettentheater. Daar spotte ik achter de mooie accessoires nog een aantal enge poppen, aah! De kleding hing aan rekken aan de overkant.


Na het bekijken van de nieuwe collectie ging ik lekker bijkletsen met alle bloggers, ondertussen een beetje instagrammen, genieten van de cakepops en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan.

Ik vond het een heel erg geslaagd event en ik kan niet wachten tot de collectie in de winkels hangt. Ik ga zeker even bij River Island kijken voor een jurkje dat ik kan dragen tijdens Oudejaarsavond. Ga jij ook kijken?

31 thoughts on “EVENT: RIVER ISLAND SALON SHOW”

  1. Het ziet er in ieder geval errug leuk uit! Ze hebben er werk van gemaakt –> maar hihi, als je niet van poppen en clowns houdt, dan heb je hier idd een huge drempel om overheen te stappen..but you did it!

    Ik ben zeker van plan om bij River Island te gaan kijken, want er hangt meestal wel iets waarvan ik denk; “hebben, hebben, hebben”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.