Fijne basic zomerlook

Goedemorgen! Gisteren was weer een leuke dag met Samantha. Ik stond vooral in de keuken te bakken en met de blender in de weer. Samantha maakte foto’s van de resultaten. We hebben éindelijk het recept van mijn lemon poppyseed cake vastgelegd en ik heb een paar lekkere zomerse smoothies gemaakt. Die komen dus binnenkort online! En, op veler verzoek hebben we ook een ‘kijkje in mijn koelkast’ post gemaakt. Zin om alles online te zetten!

Gisteren was ik trouwens helemaal blij omdat Kenza haar kindje is geboren. Ik besefte me dat ik haar alweer 9 jaar volg en dat ze na al die tijd nog steeds mijn nummer één girlcrush is. Ik vind haar zo’n leuk mens en zie haar toch wel echt als een voorbeeld. Toen ze ging trouwen moest ik huilen en nu ze een kindje heeft gekregen weer. Bijzonder hoe je je zo verbonden kan voelen met iemand die je eigenlijk helemaal niet persoonlijk kent. Ik weet nog dat ik dankzij haar en Lisa Olsson blogs zo leuk ben gaan vinden en er uiteindelijk zelf ook een ben gestart. Bizar wat er allemaal in de tussentijd is gebeurd. In mijn leven en in die van hen. Echt leuk om alles daarvan terug te kunnen lezen 🙂

Vandaag: werken! Ik zag dat het lekker weer wordt vandaag dus ben weer om 5 begonnen zodat ik vanaf 1 vrij kan nemen. Fijne dag!

Sandalen van South Beach via Asos / top & tas van Pull & Bear / broek van Mango / ketting van Etsy

Foto’s door Samantha Bosdijk

10 thoughts on “Fijne basic zomerlook”

  1. Ik zag dat topje pas ook hangen en vind ‘m jou echt zooo mooi staan, maar weet niet helemaal of ik ‘m zelf vaak zou dragen. Misschien toch maar een keertje passen!

  2. Ik vind het zo grappig dat jij dat bij Kenza en Lisa Olsson hebt als voorbeeld, en waar je dan om zou kunnen huilen. Ik heb dat namelijk ook bij een paar YouTubers, dat als hun iets meemaken dat mij dat ook kan raken en ik ook wel eens zit te huilen. Terwijl ze mij helemaal niet kennen, maar ik me soms zo toch verbonden voel ofzo. Zelf volg ik jou inmiddels ook al minimaal 4 jaar gok ik (misschien wel langer) en het is heel vreemd, want ik ken je niet persoonlijk, en ik weet meer van jou dan jij van mij, maar toch voelt het soms als of je een hele goede vriendin bent, omdat ik heel veel hobby’s en interesses met je deel. Sommige posts wat jij online hebt gezet raakt mij ook, over een paniekaanval (?) op het vliegveld en dat je een tijdje niet lekker in je vel zit (hebt gezeten) en daarvoor hulp hebt gezocht. Ik ga door hetzelfde heen momenteel en ben altijd blij als je een persoonlijke bericht plaatst, maar juist ook de positieve berichten en dingen waar ik ook interesse in heb. Het vrolijkt mij altijd op en inspireert mij ook heel erg!
    Dankjewel Jennie, voor het zijn van een hele goede vriendin, met zo weinig contact en alleen online.

    Groetjes,
    Nynke 🙂

    1. Ahh ik lees deze reactie nu pas! Wat bijzonder om te lezen dat mijn posts je soms zo raken en dat je je zo voelt richting mij ♡ Ik besef me dat soms niet helemaal. Van achter een schermpje krijg je eigenlijk maar zo weinig mee van wat voor impact je hebt op anderen, dus ik vind het heel fijn om dit te lezen. Lief dat je het deelt. Jij ontzettend bedankt voor het volgen al die tijd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.