Fotoshoot met The Girls Behind The Camera 2

Tijd voor de tweede en laatste set foto’s van de fotoshoot met de meiden van The Girls Behind The Camera! Voor deze serie klommen we op het dak van een oud en verlaten gebouw met ingeslagen ruiten en vervallen stukken, best spannend. Ik had al allemaal rampscenario’s in mijn hoofd: “Stel je voor dat het dak inzakt, of dat ze net vandaag besluiten dit pand te slopen met een sloopkogel, of nog erger.. explosieven!”. Onzin natuurlijk, maar ik heb nu eenmaal een grote fantasie 😀 Al die spanning en sensatie heeft wel een aantal hele mooie beelden opgeleverd waar ik ook weer super blij mee ben, net als met de foto’s van de eerste serie. Op de foto’s draag ik trouwens mijn nieuwe items die ik kocht tijdens de opening van de Pull&Bear in Amsterdam.

Top Pull&Bear
ShortsPull&Bear
TasVersace
SchoenenIsabel Marant
KettingForever21 (hier)

jenniefromtheblog_fotoshoot3jenniefromtheblog_fotoshoot1jenniefromtheblog_fotoshoot2jenniefromtheblog_fotoshoot4jenniefromtheblog_fotoshoot5jenniefromtheblog_fotoshoot6
En, hebben jullie nog een favoriet?

34 thoughts on “Fotoshoot met The Girls Behind The Camera 2”

  1. De eerste foto is mijn favoriet. Je ziet er zo leuk en lief uit als je “hard op” lacht! Echt heel mooi. Die kleur staat je ook heel mooi, kleurt mooi bij je haar. Lijkt me een hele leuke ervaring! Liefs, Stella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.