Geruite jas

jas en trui van H&M / broek van MANGO / schoenen van Converse / tas van Chanel / scrunchie van Brandy Melville

Mijn herfstjas voor dit jaar is binnen! Dit jaar ben ik gegaan voor een lange jas met ruitjesprint. Eens wat anders dan mijn basic donkerblauwe jassen van vorige jaren 🙂 Deze komt van H&M! Mocht je dit printje leuk vinden maar het model niet zo: ik heb een andere jas met precies dezelfde print in mijn handen gehad bij Bershka. Deze van H&M is fijn als tussenjas in de herfst, maar voor de winter is hij denk ik wel echt te dun. Maar ik ken mezelf ook… ik heb een lichte jassenverslaving dus ik ga vast en zeker nog een mooie nieuwe winterjas uitzoeken.

Deze week wordt leuk! Morgenavond ga ik afspreken met mijn oud-huisgenootjes. Even bijkletsen weer 🙂 Donderdag begint mijn stagiaire, ik heb een date, een borrel op kantoor en dit weekend gaan Sabine en ik waarschijnlijk kerstspullen inslaan. Heb jij nog leuke dingen op de planning?

P.s. Ik krijg veel berichtjes van meiden die mijn blogposts niet meer in Bloglovin zien verschijnen. Dat klopt.. de koppeling doet het op de één of andere manier niet meer en ik krijg maar geen reactie van Bloglovin. Ik hoop dat het snel is opgelost!


Foto’s door Samantha Bosdijk

5 thoughts on “Geruite jas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.