Gisteren ontmoette ik Aaron en Gaz van Geordie Shore!

Toen ik gisteren een foto postte op Instagram dat ik de mannen van Geordie Shore had ontmoet kreeg ik een hele lading enthousiaste comments binnen. Tijd om een artikeltje te plaatsen over die ontmoeting dus! MTV Nederland had mij uitgenodigd om naar het Hilton Hotel in Amsterdam te komen voor een meet&greet met Aaron en Gaz. Om 5 uur was ik daar – een heel klein beetje zenuwachtig- aan het wachten tot de mannen langs zouden komen voor een drankje. Ik had mijn nichtje Zoë meegenomen omdat zij een groot fan is van de show. Er waren meer bloggers aanwezig en het was meer een soort speeddate idee. De bloggers zaten op verschillende plekken en Aaron en Gaz kwamen langs bij de tafeltjes om te kletsen.

Zoë en ik hadden zelf wat vragen bedacht en via Twitter kreeg ik nog een aantal leuke vragen toegestuurd. Klaar dus om het gesprek met de mannen aan te gaan! Ik heb eigenlijk vooral met Aaron gesproken en Zoë met Gaz. Het eerste wat me opviel was dat ze beide echt super aardig zijn. Heel vriendelijk en heel enthousiast. Ze startten zelf het gesprek, maakten grapjes en toen Aaron vertelde dat hij zelf ook nog altijd een beetje zenuwachtig is voor dit soort dingen waren de zenuwen bij mij meteen weer verdwenen. Ik heb Aaron onder andere gevraagd wie de lakens in hun huis verschoont, wat zijn beste katertip is en of hij eigenlijk zelf naar de show kijkt. Hieronder vind je een overzichtje van de vragen die ik (mede namens jullie) heb gesteld met daarbij natuurlijk de antwoorden.

Hoeveel biertjes kun je drinken totdat je dronken bent?
Aangezien het in de show lijkt of de mannen 24/7 aan het drinken zijn vroeg ik me af hoe lang het eigenlijk duurt voordat de mannen dronken zijn. Aaron vertelde me dat hij eigenlijk vooral wijn en wodka drinkt, maar als hij bier drinkt dan is hij na ongeveer 6 tot 8 biertjes ‘hammered’. Dat had ik niet verwacht! Ik dacht dat dat aantal na al die feestjes wel hoger zou liggen.

Wassen jullie de lakens in het Geordie Shore huis zelf of doet een schoonmaakster dat?
De lakens in het Geordie Shore huis worden door schoonmaaksters gewassen, maar Aaron vertelde me wel dat hij en Gaz een beetje last van OCD hebben dus dat ze wel vaak aan het opruimen zijn in de keuken.

Wat vinden je ouders er van dat je zo open en bloot op tv te zien bent?
“My dad loves it”, antwoordde Aaron hierop. Maar zijn moeder denkt daar anders over. Die moest heel erg wennen aan het idee en hoewel dat inmiddels gelukt is, kijkt ze niet naar de show.

Geordie shore 3
Kijk je zelf eigenlijk naar de show?

Aaron kijkt zelf niet naar de show omdat hij dat ongemakkelijk vindt.

Wat is het gekste wat fans ooit bij of voor je gedaan hebben?
Toen Aaron laatst in Italië was kwamen er twee fans gillend op hem afgerend op het vliegveld. Ze gingen om hem heen hangen en scheurden zijn shirt helemaal kapot omdat ze zijn lichaam wilden zien. Hij vertelde me dat hij blij was dat hij een jas bij zich had.

Wil je eigenlijk trouwen en kinderen krijgen? Of blijf je liever voor altijd in deze leefstijl hangen?
Hier antwoordde hij heel schattig dat hij toch wel echt graag wil trouwen en kinderen wil krijgen. Maaaar, voorlopig nog niet hoor. Hij wil eerst nog los kunnen gaan en dan rond zijn 35e beginnen aan het ‘serieuze leven’.

Val je ook op Aziatische meiden?
Deze vraag werd gesteld door een Aziatische lezeres die blijkbaar een grote crush heeft op Aaron. Nou, je hebt geluk, want hij is helemaal enthousiast over Aziatische meiden. Vooral degenen met een tattoo vindt hij leuk, want hij zegt dat die altijd wild zijn.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Wat is je beste anti-katertip?

Maak een hele grote smoothie met veel broccoli er in. En ook al voel je je misselijk: werk hem dan alsnog naar binnen. Daarna zou je je volgens Aaron stukken beter moeten voelen.

Je hebt zoveel tatoeages. Is er nog ergens op je lichaam plek voor een tattoo en ga je je daar dan ook laten tatoeëren?
Op zijn buik en op zijn bovenbeen staan nog geen tattoos maar daar gaat volgens hem binnenkort verandering in komen. Dan blijven er nog lege plekken over op zijn gezicht en zijn ‘parsnip’ en dat wil hij graag zo houden.

Wat vind je aantrekkelijk bij vrouwen?
Een mooie lach en een goed gevoel voor humor.

Na ons gesprek was het nog tijd om op de foto te gaan. Het begon met een aantal hele normale foto’s en een paar foto’s later had mijn nichtje een tong aan haar wang zitten en ik een been om me heen geslagen, haha. We hebben ontzettend gelachen en echt een leuke avond gehad. Op 12 april gaat het nieuwe seizoen van Geordie Shore van start op MTV! Ga jij kijken?

39 thoughts on “Gisteren ontmoette ik Aaron en Gaz van Geordie Shore!”

  1. Haha wat grappig dat je ze ontmoet hebt! Ik vind het heerlijk om Geordie Shore te kijken, zó fout en hersenloos en dat gecombineerd met de idiote opmerkingen van Charlotte en een zak popcorn en ik heb een top avond!

  2. Haha ik heb me echt stuk gelachen om deze post! Wat ontzettend grappig dat je ze hebt kunnen ontmoeten 🙂 de vragen zijn ook echt perfect

  3. OH MY GOD! Ik ben een beetje aan het wegsmelten van jaloezie .. Ik ben een enorme fan van Geordie Shore en kijk al sinds seizoen 1 mee! Wat een bofkonten zijn jullie! 😀 Wel leuk om de antwoorden van Aaron te lezen, zo leer je ze ook eens op een andere manier kennen 🙂 En de foto’s .. Wel, typisch Geordie Shore right? 😉 Liefs! x

  4. Wat gaaf dat je ze ontmoet hebt. En Aaron klinkt echt heel erg schattig haha! Ik ga zeker weer kijken als het nieuwe seizoen begint, ik ben vooral benieuwd of Charlotte (my favorite) dan al zo afgevallen is.

    x

  5. Echt super leuk om te lezen! Heb het al heel vaak gezien en vind het gewoon ook een leuke serie, leuk leedvermaak. Die jongens zijn ook niet vervelend om naar te kijken 😉

    1. Heel aardig! En heel grappig haha 🙂 Ze namen echt de tijd om je vragen goed te beantwoorden en ze waren heel enthousiast. Verder zagen ze er gewoon hetzelfde uit als op tv. En het viel me op dat ze echt hele witte tanden hebben :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.