☆ Gouden Macbook ☆

jenniefromtheblog-macbook-1

jenniefromtheblog-macbook-2

jenniefromtheblog-macbook-3

Aanschouw mijn nieuwe Macbook! Ohh wat ben ik blij met dit ding. Mijn vorige Macbook viel letterlijk uit elkaar en was enorm traag dus ik kon niet wachten om een nieuwe te halen. Het enige wat me tegenhield was dat er ieder moment nieuwe Macbooks gelanceerd konden worden dus daar heb ik nog even op gewacht. Een paar dagen terug werden de nieuwe Macbooks met touchpad gelanceerd. Heel tof, maar tegelijkertijd ook héél duur en niet in goud beschikbaar 🙂 Dus ik ben gewoon lekker voor de Macbook 12 inch in het goud gegaan die een tijdje terug al op de markt is gebracht.

Mijn werkcomputer staat op kantoor en deze nieuwe Macbook gebruik ik voor thuis (online tv kijken, af en toe wat bloggen in het weekend) en op reis. Het formaat en gewicht zijn daarvoor ideaal. Deze Macbook heeft niet veel geheugen maar dat heb ik ook niet nodig voor wat ik er mee ga doen. Ik hoef er geen zware programma’s op te zetten want dat staat allemaal al op mijn werkcomputer. Het is echt een fijn ding! En wat een verschil met mijn oude Macbook zoals je op de foto hierboven kan zien. Nu alleen nog een mooie beschermhoes vinden voor op reis!

Ik heb mijn Macbook trouwens gekocht bij MediaMarkt.

14 thoughts on “☆ Gouden Macbook ☆”

  1. Jaaa! Deze laptop is zo fijn! Wat vind je van het toetsenbord? Ik moest eerst wel even wennen, maar als ik nu op een ‘gewoon’ toetsenbord moet typen dan krijg ik meteen een soort spierpijn in mijn vingers omdat die toetsen zó diep ingedrukt moeten worden! Happy computing!

  2. Hij is onwijs tof ik had eerst een Toshiba laptop van 17 inch en toen ik naar een macbook pro wilde was die opeens 13 inch ik dacht wauw. wat een verschil maar je bent er zo snel aangewend! Hij ziet er goed uit hoor, nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.