Gracy’s

Na zeven jaar in Rotterdam wonen werd het toch wel eens tijd om al mijn favoriete plekjes vast te leggen. Dat doe ik in deze categorie genaamd Rotterdam Guide. In dit artikel deel ik weer een nieuwe hotspot met jullie: Gracy’s.

In het centrum, op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal, vind je Gracy’s. Dit is een American diner die wel héél leuk is ingericht. De geblokte vloer, de vierzits-plekken, neonlichten en flessen ketchup op tafel: deze plek heeft alles wat je van een American diner verwacht. En niet alleen qua interieur, maar ook qua menu. Je kunt hier grote hamburgers, hotdogs, chicken & waffles, milkshakes, homemade icetea en nog veel meer bestellen. Gracy’s heeft een verrassend groot aanbod aan vegan gerechten. Daarnaast heeft het restaurant vaak leuke deals in samenwerking met Pathé. Na het eten hoef je maar een paar stappen te zetten om vervolgens in een bioscoopstoel neer te ploffen 🙂

Adres Mauritsstraat 1A, 3012 CE Rotterdam (Schouwburgplein, tegenover Pathé)
Actuele menukaart Hier te bekijken
Instagram @gracys010
Vegan opties? Jazeker. Hamburgers, broodjes nepkip, milkshakes, uienringen en meer!

Rotterdam verkennen met de elektrische felyx scooter? Ik heb gratis rijminuten voor je!
In Rotterdam (en Amsterdam en Den Haag) kun je gebruik maken van de donkergroene e-scooters van felyx. Deze staan door de stad verspreid en je kunt er eentje reserveren via de felyx-app. Je ontgrendelt de scooter via de app, maakt een ritje en sluit hem weer af op je bestemming. Dan kan iemand anders er weer mee op pad. Het is een hele fijne en snelle manier om Rotterdam te ontdekken. Als je je in de app registreert met de code 2CSHJA8E krijg jij 30 gratis rijminuten en ik 15. Mooie deal, toch?

De vegan hot chick bun onderaan, rechts de vegan Beyond burger en de andere twee zijn met vlees. Deze zaak heeft dus voor ieder wat wils.
Lekkere milkshakes! Verkrijgbaar in vegan en non-vegan variant.
De vegan hot chick bun en een portie uienringen.

Foto’s door Samantha Bosdijk

2 thoughts on “Gracy’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.