Grand Canyon

Jennie from the Blog Grand Canyon 11

Jennie from the Blog Grand Canyon 7

Jennie from the Blog Grand Canyon 10 Jennie from the Blog Grand Canyon 3

Jennie from the Blog Grand Canyon 6

Jennie from the Blog Grand Canyon 4

Jennie from the Blog Grand Canyon 5

Jennie from the Blog Grand Canyon 13

Jennie from the Blog Grand Canyon 8

De Grand Canyon is de mooiste plek die ik tot nu toe in mijn leven heb mogen zien. Om 5 uur ‘s ochtends zaten we in de bus en zagen we de zon opkomen boven de bergen. Wij waren bij de West-rim en het uitzicht was ongelofelijk. Je kon over de bergen wandelen en met gemak over de rand kijken, wat ik met mijn hoogtevrees nogal eng vond. Die steen waar ik op de laatste foto op zit lag ook op de rand en ik was ZO bang dat hij naar beneden zou rollen als ik er op zou gaan zitten.

Er was zoveel rust daar. Lekker in het zonnetje, maar een paar mensen om je heen, vogels die voorbij vlogen, een paar Indianen die je meer konden vertellen over het gebied. Deze plek zou ik heel graag nog een keer willen bezoeken. Mocht je er trouwens ooit heen gaan met het idee een drone mee te nemen om te filmen: dat mag helaas niet want het is een ‘no drone zone’ en er wordt op gecontroleerd. Jammer, want het zou zulke mooie beelden opleveren.

Echt, ooit in mijn leven ga ik een roadtrip door Amerika doen, hopelijk met de liefde van mijn leven. En dan bezoek ik de Grand Canyon nog een keer <3

Tags

49 thoughts on “Grand Canyon”

 1. Wat een toffe foto’s Jennie! Ik wil -net als jij- ook eens een roadtrip door de VS maken. Niet met mijn grote liefde (lees: hij heeft het niet zo op reizen), maar met een andere grote liefde: één van mijn beste vriendinnen. Haar vriend heeft toevallig al eens zo’n trip gemaakt en hoeft niet per se nog een keer, dus dit kwam toevallig perfect uit. Ik krijg er nóg meer zin in nu ik al jouw prachtige foto’s zie.

 2. Jaaaa, ik weet ook zeker dat ik nog een keer terug wil naar de Grand Canyon, maar ik moet zeggen dat het niet het allermooiste was dat ik zag tijdens onze roadtrip! Bryce park was ook ontzettend mooi!
  Maar wat een heerlijke foto’s hebben jullie daar gemaakt, ik wil meteen terug!

 3. 4 jaar geleden ben ik daar ook geweest en het is nog steeds de mooiste plek waar ik ooit ben geweest. Ik wil zo graag terug. Ik wil ook nog even zeggen dat je nieuwe camera prachtige foto’s maakt. Alle foto’s van je trip zijn zo mooi geworden!

 4. Wauw, wat een prachtig uitzicht! En wat jammer van de no-drone-zone, ik wist helemaal niet dat dat bestond! De beelden hadden me erg mooi geleken.. Ik wil ook ooit een roadtrip maken door de westzijde van de VS, het lijkt me ZO mooi daar! Liefs!

 5. Jaaa de Grand Canyon is zó ontzettend mooi, gaaf en indrukwekkend om te zien!
  Ik heb 3 zomers terug met mijn vader, moeder en broertje een rondtrip langs de westkust van Amerika gemaakt. Daarbij ook o.a. de Grand Canyon bezocht en wil zo graag nog een keertje terug (:

 6. Wat een prachtige foto’s! Net als alle foto’s uit Amerika die ik op je blog en Instagram tegenkom, wat is het geweldig mooi daar. Nu heb ik nog meer zin om te gaan roadtrippen door de VS komende zomer. We gaan ook naar de Grand Canyon. Ik kan niet wachten <3

 7. Het begint eentonig te worden, maar: alweer prachtige foto’s. De Grand Canyon staat ook al jaren op mijn “to see” lijstje! Leuke outfit trouwens ook 🙂

 8. Wat een super ervaring! Sowieso zijn de foto’s van deze reis echt “to die for”. Door al die fotos heb ik zo veel zin gekregen om zelf ook die kant van Amerika te bezoeken. Misschien is het leuk als je achteraf jouw ervaring met ons deelt in een aparte blogpost met wat do’s en dont’s voor de mensen die daar ook heen gaan/willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.