Hallo zomer! Outfit van vandaag

jumpsuit van Sisters of the Tribe (hier) // schoenen van Nelson (hier) // armband Les Georgettes // ketting Marc by Marc Jacobs

Wow wat was dit een heerlijke dag! Ik begon de dag met 45 minuten hoelahoepen op een hele fijne nieuwe playlist die ik gisteren gemaakt heb. Normaal hoelahoep ik niet zo lang, maar nu kwamen er zoveel leuke liedjes voorbij dat ik maar door bleef gaan. Daarna ging ik de stad in om bij te kletsen met Liza. Zij is naar Bali en Australië geweest en ik naar San Diego, dus we hadden elkaar weer veel te vertellen. We spraken af bij een ontbijtbar en zaten daar lekker in het zonnetje. Toen dat wat te warm werd maakten we een wandeling en onderweg stopten we op deze plek om foto’s te maken.

Ik droeg mijn jumpsuit van Sisters of the Tribe. Dat is een merk dat via Asos verkocht wordt met allemaal van dit soort leuke jumpsuits en jurkjes. Daarbij droeg ik mijn nieuwe sneakers van Nelson met sterren er op (hoe awesome zijn die?!) en wat simpele gouden sieraden zoals altijd. De rest van de middag ben ik binnen gebleven. Mijn huis blijft op de een of andere manier lekker koel dus dat is heel fijn. Ik heb gezonde recepten voor komende week opgezocht. Vanavond ga ik een grote fruitsalade maken voor de barbecue van morgen en waarschijnlijk daarna languit op de bank met een serie. Fijne avond!

17 thoughts on “Hallo zomer! Outfit van vandaag”

  1. Wauw, 45 minuten achter elkaar hoolahoopen? Echt knap hoor! Zelf wil ik er ook graag mee beginnen, heb je een aanrader qua gewicht wat dan het fijnste is om mee te beginnen? Ik neem aan dat het namelijk best intensief en zwaar kan zijn voor je heupen :). En wat een leuk jurkje draag je! Perfect voor dit weer.

    1. Die 45 minuten gaan zo voorbij als je er eenmaal lekker in zit! Ik heb zelf een webshop gehad in hoelahoeps voor volwassenen. Ben er zelf inmiddels mee gestopt, maar degene met wie ik het ben gestart is er wel mee doorgegaan: https://www.hoopityourself.nl/

      Ik kan je aanraden om voor een lichte hoepel te gaan. Die in de Hoop It Yourself shop zijn 0,6 kg en ideaal om mee te trainen. Zware hoelahoeps zijn alleen maar een last voor je rug en hoe lichter de hoepel, hoe meer moeite je buikspieren moeten doen om hem omhoog te houden. Een zware hoepel draait uit zichzelf al makkelijk rond (een soort droogtrommeleffect krijg je dan 🙂 ). De eerste week kun je wat blauwe plekken krijgen, maar dat gaat snel weer weg. Succes!

  2. Zou je de playlist willen delen? Heb zelf de unicorn hoepel dus wil die lijst wel eens even uitproberen bij mijn ochtend workout! 🙂

  3. Wat een super leuke playsuit! Lekker vrolijk en perfect voor de zomer 😀 Je schoenen vind ik trouwens ook tof, was nog opzoek naar nieuwe dus ga eens kijken naar deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.