Handig: je kledingkast en outfits in een app

Kennen jullie de app Cluise al? Het is een app die ik pas net ontdekt heb. Eigenlijk is het gewoon een digitaal overzicht van je kledingkast. Niet alleen super handig voor jezelf om een overzicht te hebben van wat er in je kast hangt en van je outfits, maar ook leuk om in andermans kast rond te kijken!

Cluise app 2

In de app kun je een profiel aanmaken. Dit is die van mij. Links zie je mijn kastoverzicht en rechts de outfits die ik met mijn kleding heb gemaakt. Zo heeft iedereen zijn eigen profiel en je kunt elkaars outfits liken en er reacties op geven. Je kunt er ook voor kiezen om je profiel op privé te zetten, dan heb je gewoon voor jezelf een fijn overzicht van je kast en outfits.

Cluise app 1

Je kunt door outfits van anderen scrollen in een nieuwsoverzicht en andere profielen volgen. Zie je een leuke outfit? Dan kun je op de foto tikken zodat een overzicht van de losse items ernaast verschijnt. De app kan ook outfits voor jou samenstellen trouwens, ook heel leuk! Zo kom je achter combinaties die je misschien zelf niet bedacht had.

De app is nog vrij nieuw waardoor er nog maar weinig mensen op zitten.  Ik ben ook pas net begonnen en moet nog veel aanvullen. Ik ben in de ochtenden veel tijd kwijt aan het uitzoeken van een outfit en in de app wil ik gewoon heel veel outfitjes klaar gaan zetten zodat ik ’s ochtends makkelijk kan kiezen. Mocht je het leuk vinden dan kun je mijn profiel vinden onder Jennie from the Blog (met spaties). Deel gerust je username hieronder als je het ook hebt aangemaakt, dan ga ik jullie ook volgen!

31 thoughts on “Handig: je kledingkast en outfits in een app”

 1. Super handige app! Zoiets is echt perfect als je even niet meer weet wat je aanmoet. Dan scroll je gewoon door je eigen (of andermans) feed heen om te zien welke leuke combinaties je ook alweer hebt of leuk zijn! Leuk dat je dit deelt!!

 2. Wow, dit is echt ideaal! Waarom bestaat zoiets niet al heel lang?! Ik ‘vergeet’ soms welke kleren er allemaal in mijn kast hangen (heb nogal veel…) en daarvoor vind ik zo’n app ideaal. Goede tip!

 3. Haha! Wat een super grappige app is dit. Ik ken de app nog niet, maar dit lijkt me ontzettend handig. Moet ik er wel de tijd voor gaan nemen om het ook bij te houden, hihi. 😛
  Fijne nieuwe week babe!
  x Fre

 4. Ik heb net een profiel aangemaakt en ga ‘m morgen aanvullen. Ik kan niet wachten om eindelijk een mooi overzicht te hebben (er is al eens zo een app geweest, maar dat vond ik onhandig). Het zou leuk zijn moest je me (Roneeeh) volgen, Jennie! Ik heb jou alvast gevolgd. 😁

 5. Wat een leuk idee! Een tijdje geleden ben ik begonnen met het maken van outfit foto’s die ik gewoon in m’n afbeeldingen map bewaar, maar dat is zo’n gedoe… Dit is duizend keer makkelijk én leuker! Goede tip 😀

 6. Hoiii! Wat een leuke app, ik ga gelijk downloaden! Altijd als ik een leuk setje aan heb vergeet ik het en weet ik vervolgens niet meer wat ik aan had :’) Mijn gebruikersnaam is ManonDK 🙂

 7. Zo’n app zocht ik laatst nog! Ik had allerlei Duitse versies gedownload (die waren er toen alleen maar, haha), maar die werkten helemaal niet fijn. Ik ga deze zeker eens proberen, het lijkt me namelijk zo handig om zo’n app je outfit te laten samenstellen als je zo’n dag hebt dat je gewoon écht niet weet wat je aan moet trekken! 😛

  XXX

 8. Handig! Denk dat ik hem zelf persoonlijk ga gebruiken om outfits vast te leggen zodat je in tijden zonder indpiratie even terug kunt kijken! Ook leuk om na langere tijd te zien hoe/of je stijl veranderd is! Ik volg je al, zou leuk zijn als je me ook volgt 🙂 (username is Stephanie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.