Hardlopen in een leeg Disneyland park!

 

Ja hoor, ik heb er weer eentje om van m’n bucketlist te strepen: ik mocht dit weekend vóór openingstijd hardlopen in het lege park van Disneyland Parijs! May en ik hebben echt een betoverend weekend achter de rug. Zaterdagochtend stonden we al om half 7 op Schiphol. Daar wachtte Anita van Disney op ons en vlogen we met nog 3 andere bloggers/Instagrammers en hun gezelschap richting Parijs. We checkten in bij het Sequoia Lodge hotel, lunchten samen en gingen in de middag naar de ‘Moteurs… Action!’ stuntshow in het park. We mochten na de show op de set rondkijken. Heel cool! In de namiddag kregen we van Michaël Jeremiasz, die een gouden medaille won tijdens de Paralympics in Beijing, les in rolstoeltennis. Heel erg leuk om een keertje te doen! Alles was echt super goed georganiseerd: in de avond was er een dinner en mochten we vanaf een VIP gedeelte naar de nieuwe Disney Illuminiations show (de avondshow bij het kasteel met vuurwerk) kijken. Daarna was het tijd om naar bed te gaan want…

… onze wekker ging de volgen de dag alweer om 05:45! Snel aankleden, wat eten en richting het park. Rond half 7 startten we met het doen van een 5km run door het nog helemaal lege park. Rennen was dus de bedoeling, maar May en ik waren vooral bezig met vrolijk rondhuppelen en foto’s maken op de overal lege plekken 🙂 Wat een ongelofelijk gevoel om daar rond te lopen in alle rust! We hebben uiteindelijk nog wel een beetje gerend hoor, haha. De rest van de dag gingen we het park in om alle attracties uit te proberen.

Waarom we dit deden? Van 21 tot 24 september vindt in Disneyland Parijs het Half Marathon Weekend plaats. Dat betekent dat ook jij kan gaan hardlopen in het park! Er zijn runs van 5km, 10 km, de halve marathon en kids runs van een paar honderd meter. En nieuw dit jaar is dat je finisht in de Walt Disney Studio’s. In de categorie #lifegoals dus! Mocht je meer informatie over dit evenement willen lezen dan kan dat op rundisney.com. Disney, super bedankt voor dit leuke weekend!

24 thoughts on “Hardlopen in een leeg Disneyland park!”

  1. Ik ben echt jaloers! Zo gaaf! Mijn doel is om dit jaar de halve marathon te gaan lopen in disneyland, alleen nog even wachten tot je ook zonder hotelovernachting een startnummer kan kopen.

  2. Heel gaaf! Dat is eens wat anders dan de saaie route die ik altijd loop, haha. Het lijkt me gaaf om een keer mee te doen, maar dan mag ik eerst nog wel even trainen.

  3. Gaaf is dat he?! Ik heb een stage gedaan in Disney en dan liep ik ‘s ochtends ook altijd in een leeg park naar kantoor. Het bleef altijd een vreemde gewaarwording! Die run klinkt ook echt leuk, ik zou er bijna mijn hardloopschoenen voor afstoffen!

  4. Jennie, ontzettend leuk dat je mee was. Dank voor je enthousiasme en energie! In september nog een keer? Dan ren ik ook mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.