Hello pretty bag!

Rabeanco tas 2

Rabeanco tas 4

Hello pretty bag! Ik ging op bezoek bij Rabeanco en kreeg dit vervroegd verjaardagscadeautje mee: een super mooie tas in een kleur die ik nog niet veel in mijn collectie heb. Dit is een hele mooie toevoeging aan mijn tassencollectie die voornamelijk uit zwarte tassen bestaat. Hij heeft een kort en een lang hengsel en ik heb hem tot nu toe eigenlijk alleen met korte hengsel gedragen omdat ik dat bij dit model wat mooier vind.

Toen ik de Rabeanco winkel binnen liep zag ik al meteen allemaal mooie tassen. Ze zijn stuk voor stuk super mooi en van goede kwaliteit. De winkel is zeker een bezoekje waard als je van plan bent te investeren in een mooie tas. Ze hebben er heel veel mooie modellen die allemaal wat opvallends hebben. Er is zoveel keuze dat je niet weet waar je moet kijken!

Je vindt de Rabeanco winkel in Amsterdam, Hartenstraat 8B

35 thoughts on “Hello pretty bag!”

  1. Super mooi! Vind het tasje ook heel goed bij je stijl passen 🙂 Eerlijk gezegd kende ik het merk ook nog niet eens, zeker een kijkje waard, even online zoeken of ze te vinden zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.