HET ALLEREERSTE BLOGAZINE EN IK STA ER IN!

Vanaf vandaag in de winkels: het BLOGazine van Fashionista magazine! Het is het eerste tijdschrift dat over Nederlandse bloggers gaat en ik sta er in! Het BLOGazine is een special edition van Fashionista magazine. Er staan stukjes in over buitenlandse bloggers, maar het grootste deel gaat over Nederlandse bloggers. Het BLOGazine bestaat uit 89 pagina’s vol beautytutorials, tips over hoe je je blog bekender en groter kunt maken, modemissers, veel outfits en een hele hoop interviews. Het magazine is leuk om zo te lezen, maar het is vooral ook interessant voor meiden die zelf een blog hebben want je kunt er veel van leren.
Vandaag kwamen we met een aantal bloggers bij elkaar op het kantoor van Sanoma. De bloggers die je hierboven ziet staan allemaal in het Blogazine met een leuke tutorial of een interview. Op de foto zie je beautybloggers Helen en Aranka, fashionblogger Rowan en Instagram queen Negin.

Je kunt het BLOGazine voor €4,50 kopen en het is te vinden in alle winkels waar ook andere tijdschiften verkocht worden (Bijenkorf, AKO, etc). Mocht je lekker aan het chillen zijn in je vakantie en geen zin hebben om van de bank af te komen dan kun je hem hier online bestellen. Je betaalt geen verzendkosten!

Ik vond zelf het interview met Yara van Thischicksgotstyle.com erg leuk en interessant om te lezen. Ze vertelt hierin hoe zij startte als blogger en hoe zij de groei van haar blog heeft ervaren. Ik sta zelf in het stukje ‘Me & My city’. Bloggers laten je zien in welke stad zij wonen en wat volgens hen in die stad de hotspots zijn., Ik laat je op mijn pagina (yes, ik heb een hele pagina voor mezelf!) zien wat ik de leukste plekjes van Rotterdam vind.

Wat vind je er van? En ga jij hem kopen? Let me know!

 Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “HET ALLEREERSTE BLOGAZINE EN IK STA ER IN!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.