HET PERFECTE FESTIVALTASJE


Je moet er van houden denk ik, maar ik vind hem perfect: mijn nieuwe tasje van Sacha! Ik ben afgelopen zaterdag al naar een festival geweest maar toen had ik hem helaas nog niet. Gelukkig duurt mijn zomer nog lang dus hij zal zeker mee gaan naar een hoop leuke feestjes. Ik ga hem dan waarschijnlijk bij een hele simpele outfit dragen omdat hij natuurlijk zelf al zo opvallend is. Ik denk dat ik voor lichtblauwe shorts zou gaan, een wit shirtje en een subtiel klein gouden kettinkje. Dan nog leuke sandaaltjes en een zonnebril (onmisbaar!) en dan ben ik er klaar voor! Hoe zou jij hem combineren?
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.