We gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek!

Wat ik jullie dus al de hele tijd wilde vertellen: we gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek! Op 16 april staan wij met een hele hoop hoepels op Schiphol, klaar voor een vlucht richting witte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee. Het is daar nu 32 graden en we kunnen daar op de mooiste plekken met veel mensen gaan hoelahoepen dus je kunt je vast voorstellen dat we er super veel zin in hebben.

Maar ehm, wat gaan jullie daar doen dan?
We gaan workshops in het hoelahoepen geven! Van 17 tot 24 april vindt er een yoga, detox & health retreat plaats in Las Terrenas in de Dominicaanse Republiek. De deelnemers komen tijdens deze zeven dagen helemaal tot rust en wij gaan hen tussen de yogalessen door wat afwisseling bieden met de hoelahoepworkshops. Er komen deelnemers en instructeurs uit allerlei landen op af dus dat belooft super leuk te worden. We verblijven in guesthouse Casa Delfin en buiten de lessen om hebben we veel tijd om de omgeving te verkennen en om video’s en foto’s voor de shop te maken. En ik zag dat je daar met dolfijnen kan zwemmen! Iets wat ik al heel lang een keertje wil doen. Kortom: zeven dagen yoga, hoelahoepen, healthy eten en dat allemaal met uitzicht op een wit strand en een helderblauwe zee. Heerlijk!

64 thoughts on “We gaan met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek!”

 1. Waaaaauw wat een magische kans, van harte! Echt superleuk dat jullie dit gaan doen, veel plezier alvast en echt een heerlijk vooruitzicht. Ik kan nu al niet wachten om je mooie foto’s te zien!

 2. Wat een ontzettende gave ervaring lijkt dat mij worden. Ik wens je in ieder geval ontzettend veel succes en plezier, maar ik denk dat dit wel goed gaat komen 😉 X

 3. Ik ben vorig jaar in Punta Cana in de Dominicaanse Republiek geweest. Prachtig land, prachtige standen en prachtige zee, maar buiten het resort was de veiligheid helaas ver te zoeken. Hopelijk is het in Las Terrenas beter. Ik ben benieuwd naar je avonturen!

 4. Ik ben 24 april jarig, misschien mijn verjaardag dus maar eens vieren op witte stranden 😉 Wat tof dat jullie dat gaan doen, alvast veel plezier/succes met de voorbereidingen!

 5. Dit is echt zo gaaf zeg, wauw! Onwijs jammer dat ik al m’n geld moet sparen anders was ik zeker mee gegaan, haha. Alvast heeeeel veel plezier 😀

 6. Wat een kans, geweldig! Jullie mogen hier heel erg trots op zijn. Jullie steken er vast zo veel tijd in jullie webshop en die fimpjes en het maken van de hoops. Wauw, wauw wauw!
  Onwijs veel plezier, geniet van deze fantastische kans. Fijn om zo snel zo veel waard voor al je werk te krijgen, echt fijn!

 7. Hoi Jennie,
  Wat gaaf zeg! Zo leuk dat het zo goed loopt!
  Ik heb gister mijn classic no. 5 besteld op jullie site en kan niet wachten tot hij er is en ik kan beginnen! Ik heb er ook een stukje over geschreven op mijn blog, misschien dat je het leuk vindt om dat te lezen!

 8. Afgelopen zomer voor de 2e keer naar de Dominicaanse Republiek geweest. Het is alsof je in een tijdschrift beland, zo mooi!
  Wees wel allert op dat je niet zomaar buiten je resort kunt treden ivm criminaliteit.

 9. Wow! Super cool, ik ben erg benieuwd hoe jullie het daar gaan hebben. Ik ben ook wel toe aan een fijne vakantie maar helaas zit ik midden in mijn examens! Ik kan niet wachten op jullie fijne vakantie kiekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.